Fenomen | Duygu Aktarma
-
Arkadaşlar bu Star tv de perşembe cıkan fenomen mi ne varmış bende arkadaştan duydum televizyonun ustune kaşık koyup düşürüyomuş izleyen herkesin falan banada arkadaş söyledi dün valla billa düştü dedi biri dedi ekran acılıp kapandı falan bende dedim heralde anlaşıp dalga geçtiler sonra youtube da falan videolarını gördüm amator kameralarla falan cekmişler hep bu da bir örnek arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum video ya mutlaka bakıp yorum yapın
-
mesajı duzeltemedim özür dilerim
http://www.youtube.com/watch?v=VLNm4H2WQe0 birde bubnu izleyin kaşık düşürme olayı bozuk saatleri falan tamir ediyormuş :)
-
ulan ne programmıs activetopics.asp de 3 tane konusu var :)
-
Stüdyodaki bütün konuklar bağırınca tv titriyor öyle düşüyor kandırmışlar seni :D
-
Lord-Nespace bunu yazdı:
-----------------------------
Stüdyodaki bütün konuklar bağırınca tv titriyor öyle düşüyor kandırmışlar seni :D
-----------------------------
hahahah güzel yorum -
Benim kaşık düşmedi :|
-
tahribatta konusu gorunce bakayım dedim programada , acaip malca bişeye benziodu bide sinan cetinin esprileri öldürdü :D kapattım sonra
-
benim kaşık da düşmedi :/ kaşıktan kaşıga degişiyo galiba (:
-
izlemedim kaçırdım ama youtubeden falan izledim sonradan
adamın yaptıklarına medya yalan diyor şimdi kaşığı beyin gücü ile bükende var kırılma noktasına getirip büktüm diye kafa bulanda var bu adam gerçek bükenlerden uri guller zaten bu konuda dünyadaki bilinen en uzman kişidir.
kaşıklar düştüğüne göre demekki baya bi psişik gücü var :D
ayrıca o duygu aktarma değil telepati herkeste olan bişey doğaüstü güç diye yazıyorlarya videolarda sinir oluyorum sizde zener kartları bulup bu telepatiyi deneyebilirsiniz tabi fenomene çıkanlarınki daha ileri seviyede...