Feysbuk Grup Sorunu
-
Arkadaşlar sayfayı kapatıp grup kurdum bu sefer arkadaşlara önermede sorun yok ancak bişey yazdığımda grup yazısı değil benim kendi profilim yazdı diye gidiyo , misal gurubun adı x x; aaa değilde isim ; aaa diye gidiyo nasıl düzeltebilirim bunu :|
-
nasıl düzeltirsin onu bilmem ama başlığı düzgün yaz kimse feysbuk diye bir konu aramaz.
-
arasın diye değil zaten ben tahribattan cevap bekliyorum başka yerden beklesem orda açardım :)
-
afferim
-
dediğin şey sayfalar için geçerli.grubun tek avantajı isminin sonradan değiştirilmesi.grupta aa yani ismin çıkar grub ismi olarak çıkmaz.
-
PCoDeR bunu yazdı:
-----------------------------
dediğin şey sayfalar için geçerli.grubun tek avantajı isminin sonradan değiştirilmesi.grupta aa yani ismin çıkar grub ismi olarak çıkmaz.
-----------------------------hocam peki bi kaç arkadaşa sordum hayran sayfasında paylaştığım şeyler çıkmıyo diye onun ayarı varmı ?
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------PCoDeR bunu yazdı:
-----------------------------hocam peki bi kaç arkadaşa sordum hayran sayfasında paylaştığım şeyler çıkmıyo diye onun ayarı varmı ?
sayfa ayarlarıyla oyna biraz ayarlarsın.