Feysbuktaki Sorun
-
Bi kaç gün önce feys hesabımı banlamışlardı. Mail attım açtılar tekrar ama şöle bi sıkıntı var. Yeni bi hesap açmışlar gene mail şifre isim falan herşey aynı. Yani benden 2 tane var. Diğer hesabıma ark. teklifi bile yollanıyo. Ama şifreleri aynı olmasına rağmen girince yeniye giriyor. Nasıl bi sorundur anlamadım?
-
sorunun cevabi deil ama, psikolojik acidan biraz yardimci olabilir...
http://www.facebook.com/group.php?gid=34142462885
-
Facebook yetkilileri, kişisel bilgilerin paylaşılmadığının garantisini veriyor. Ancak bir hesap silindiğinde (ne şekilde olursa olsun) bilgileriniz sunucularda kalıyormuş. Bu nedenle kendinden iki tane görüyorsundur. Bu rahatsızlığını da mail ile bildirirsen sanırım sana yardımcı olacaklardır.
-
bu tiple tabi banlarlar dangoz ^^
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------
bu tiple tabi banlarlar dangoz ^^
-----------------------------yoruma bak loo :D
-
şimdi girdim (dahadoğrusugiremedim) banada aynısı olmuş. hakkaten aqyım ama artık bu feysbukun üye müye olmıycam tekrar
-
la benden bitane var maraz ali resmi koymus iki de arkadasi var :D
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
Bi kaç gün önce feys hesabımı banlamışlardı. Mail attım açtılar tekrar ama şöle bi sıkıntı var. Yeni bi hesap açmışlar gene mail şifre isim falan herşey aynı. Yani benden 2 tane var. Diğer hesabıma ark. teklifi bile yollanıyo. Ama şifreleri aynı olmasına rağmen girince yeniye giriyor. Nasıl bi sorundur anlamadım?
-----------------------------beni hiç almıyorlar amk
umk ben ne yapım ;| şu mailin kopyasını pm atsana ;)
Toplam Hit: 2135 Toplam Mesaj: 8