Fiber İnternete Geçcem Bi Kaç Sorum Var
-
Bahçeşehirde oturuyorum super online fiber internete geçcem altyapı var ama siteye bağlatmıyor yönetici. Onun onayı şart mı? Nasıl bağlatırım fiber? Birde ttnet 24 sözleşme yaptım ama oçları delirtti hızımı düşürmüşler, şimdi ben modem felan almadım bende var diye, 3 aydır kullanıyorum bozarsam kaç para ceza öderim?
Arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim.
Not: TTNET'E Komple ben gireyim.
-
kardeş hangi kampanyadaysan ne kadar indirim aldıysan onu ödersin FARKINI sonra bağlantı ücreti varya 24 tl 3 ay 6 lira ödemişsin 18 lira kalır geriye onuda koy üzerine onu üzerine ekle modem almamışsın ondan bişi olmaz ortalama sallıyorum 100 150 arası
-
Ara metronet i.kapına kadar geliyorlar.ttnet i kapattırmak istiyorsan,sözleşme feshi bedelini metro net karşılıyor galiba.superonline gibi apartmana hat çekmelerine gerek yok,direk prizden veriyorlar.1 sene anlaşmalı aldım.İçeriye girip modemi prize taktılar,bir telefon ederek 2 dk sonra net açıldı.Superonline ve ttnet,fiber bağlantı için 1 ay oyalamıştı bizi.Ayrıca metronet in fiyatları da çok düşük.1 sene anlaşmalı,'10 mbit e kadar' aldım.ortalama 2mb download,2mb upload hızı var.aylık 59 lira.Diğerleri ile uğraşma derim.
-
Metronet'i bilmem de superonline 2 hafta içinde geldi bağladı yöneticiye 1 kere sordum yok olmaz dedi.Ben yinede yaptım başvurumu binadan isteyenlerde varmış herkese sordular çoğunluk istedi adamlarda bağlatmak zorunda kaldılar sende öyle yap derim ancak bu aralar kampanyalar pek iyi değil birazdaha bekle yazın güzel kampanyaları çıkar onlardan alırsın hatta benim binadan biri 3 aylık deneme istemişti hala yapıyolarsa sende isteyebilirsin.
-
ttnet benim de hızı düşürmüş.. birilerine yaptıklarını duymuştum da, bana karşı hiç yapmazlardı böyle yamuk.. ben ayda 200-300GB doğaçlama takılırdım..
biraz bekleyip yaza doğru fiberliyecez artık..
hüzün oldum birader, sn'de 130kb ile sınırlı kalmak büyük imtihanmış..
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------Ara metronet i.kapına kadar geliyorlar.ttnet i kapattırmak istiyorsan,sözleşme feshi bedelini metro net karşılıyor galiba.superonline gibi apartmana hat çekmelerine gerek yok,direk prizden veriyorlar.1 sene anlaşmalı aldım.İçeriye girip modemi prize taktılar,bir telefon ederek 2 dk sonra net açıldı.Superonline ve ttnet,fiber bağlantı için 1 ay oyalamıştı bizi.Ayrıca metronet in fiyatları da çok düşük.1 sene anlaşmalı,'10 mbit e kadar' aldım.ortalama 2mb download,2mb upload hızı var.aylık 59 lira.Diğerleri ile uğraşma derim.
-----------------------------
Eski bir metiner çalışanı sayılırım,sen mesela ttnete taahhüt vermissin,metronet 200 liraya kadar sanırım karşılıyordu ve senden 5-6 ay para almıyor seni kazanmak icin, her zaman demisimdir metronet >superonline Not:eğer sitende fiber altyapısı yoksa ,uydu ile çanaklarda falan getirip fiber diye yutturdugumuzda oluyordu bazen,aman dikkat hocam :V