Fidel Castro Dünya Çocukları Adına Konuşması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Çok Güzel konulara değilmiş çok güzel bir konuşma ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz.

Not: Bazıları sidik yarışına girsin diye bu videoyu eklemiyorum baştan kabul ediyorum sizin eşğeğiniz kancık olsun

http://www.youtube.com/watch?v=ohl5L3ZTFdo

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

eğitim ve sağlıkta çok gelişmiş ülke.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Bu adamların emperyalist devletler karşısında olan duruşuna hastayım arkadaş.....

bizim devrimci genliklerin saçmalıklarına bakmayın che hayranıdırlar ama bi boktan haberleri yoktur. Mustafa Kemal i göremez bizim bakar körler. Castro nun Mustafa Kemal hakkında bir çok demeci vardır.

görüntü için teşekkür.

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu adamların emperyalist devletler karşısında olan duruşuna hastayım arkadaş.....

bizim devrimci genliklerin saçmalıklarına bakmayın che hayranıdırlar ama bi boktan haberleri yoktur. Mustafa Kemal i göremez bizim bakar körler. Castro nun Mustafa Kemal hakkında bir çok demeci vardır.

görüntü için teşekkür.

Türkiye kamuoyu 1997 yılında İstanbul’da yapılan HABİTAT toplantısında Fidel
    Castro’nun İstanbul’a gelmesinden sonra Yeni Yüzyıl gazetesinde Jale
    Özgentürk ile yaptığı söyleşide özetle şunları öğrendi:

Castro Atatürk’ü kastederek, “O’nun yaptıklarını ben başaramazdım. Asıl
    devrimci Atatürk’tür diyor ve şöyle devam ediyor: “Bu kadar büyük bir devrim
    yaptım ama Atatürk’ün yaptıklarını başaramazdım.”.

12 Aralık 1996'da bir ödül töreni için gittiği Küba'da Fidel Castro ile görüşen Dursun ÖZDEN kendisine "Türkiye'de solcu, ilerici ve devrimci gençler; Che Guevara ve Fidel Castro'yu çok seviyorlar ve sizleri mutlak önder olarak kabul ediyorlar..." der. Bu sözlere Castro'nun verdiği yanıt çok anlamlıdır:

" Devrimci Mustafa Kemal ATATÜRK varken, Türk gençleri neden kendilerine başka önder arıyorlar?... Devrimci ATATÜRK bizim ve tüm mazlum halkların esin kaynağıdır..."

Örneğin, 1935'teki Uzun Yürüyüş öncesinde Şankay Meydanı'nda toplanan binlerce Çinliye seslenen Mao'nun ilk sözleri şöyledir: "Ben, Çin'in Atatürk'üyüm..."

Ve 1948'den bugüne dek, Çin Halk Cumhuriyeti'ndeki 8. ve 9. sınıflarda Yakınçağ Tarihi derslerinde Atatürk ve Cumhuriyet Devrimleri okutuluyor.

bizim halkımız koyun geldi koyun gidiyor...(cehalet ve fakirlikten kurtulmadığımız sürece böyle devam eder)

bizimde eğitimde tarımda sanayide sağlıkta geliştiğimiz ve dünya kriz yaşarken krizin k sini göstermeyen Atatürk vardı. ama ondan sonrakiler Atatürkün devrimlerini değil. batının esir liğini kabul ederek yönetimi idare ettikleri için faturasını ağır şekilde biz çekiyoruz.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

Sosyalizm.... Seçkin beyinlerin bu güne kadar bulabildiği en güzel hayaldi.  Ama tercih edilmedi insanlar onun yerine orman kanunlarını, kanı, savaşı, zulmü istediler. O zaman öyle olacak...

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Vive!

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

ExpirE bunu yazdı:

görüntü için teşekkür.

Türkiye kamuoyu 1997 yılında İstanbul’da yapılan HABİTAT toplantısında Fidel
    Castro’nun İstanbul’a gelmesinden sonra Yeni Yüzyıl gazetesinde Jale
    Özgentürk ile yaptığı söyleşide özetle şunları öğrendi:

Castro Atatürk’ü kastederek, “O’nun yaptıklarını ben başaramazdım. Asıl
    devrimci Atatürk’tür diyor ve şöyle devam ediyor: “Bu kadar büyük bir devrim
    yaptım ama Atatürk’ün yaptıklarını başaramazdım.”.

12 Aralık 1996'da bir ödül töreni için gittiği Küba'da Fidel Castro ile görüşen Dursun ÖZDEN kendisine "Türkiye'de solcu, ilerici ve devrimci gençler; Che Guevara ve Fidel Castro'yu çok seviyorlar ve sizleri mutlak önder olarak kabul ediyorlar..." der. Bu sözlere Castro'nun verdiği yanıt çok anlamlıdır:

" Devrimci Mustafa Kemal ATATÜRK varken, Türk gençleri neden kendilerine başka önder arıyorlar?... Devrimci ATATÜRK bizim ve tüm mazlum halkların esin kaynağıdır..."

Örneğin, 1935'teki Uzun Yürüyüş öncesinde Şankay Meydanı'nda toplanan binlerce Çinliye seslenen Mao'nun ilk sözleri şöyledir: "Ben, Çin'in Atatürk'üyüm..."

Ve 1948'den bugüne dek, Çin Halk Cumhuriyeti'ndeki 8. ve 9. sınıflarda Yakınçağ Tarihi derslerinde Atatürk ve Cumhuriyet Devrimleri okutuluyor.

bizim halkımız koyun geldi koyun gidiyor...(cehalet ve fakirlikten kurtulmadığımız sürece böyle devam eder)

bizimde eğitimde tarımda sanayide sağlıkta geliştiğimiz ve dünya kriz yaşarken krizin k sini göstermeyen Atatürk vardı. ama ondan sonrakiler Atatürkün devrimlerini değil. batının esir liğini kabul ederek yönetimi idare ettikleri için faturasını ağır şekilde biz çekiyoruz.

Toplam Hit: 2003 Toplam Mesaj: 7