Fifa 09 Skills (Video)
-
Dünyanın en iyi futbol oyunu olan Fifa 09 dan seçme videolar hazırladım izleyin sanalda gerçek futbol tadını yaşayın.. :)
Fifa 09 Advanced Skills
http://www.youtube.com/watch?v=KOnrUUmzBYw
Fifa 09 Juggling Skills
http://www.youtube.com/watch?v=q83QXzvZXvw
Fifa 09 Celebrations:
http://www.youtube.com/watch?v=RVa-JwOO7zA
Fifa 09 Free Kick Skills
http://www.youtube.com/watch?v=Sl1rvvNZhNM -
Fifa'ya "Dünyanın en iyi futbol oyunu" yazdığın için öyle oldu:) Uzun süre fifa oynadım ama pes'den aldığım tadı ondan alamadım. Pes oynayınca fifadaki oyuncular kalas gibi geliyor artık. Pes daha gerçekçi.
-
her bi haltı ronaldinho yapıyor ama harbi zor iş bide maç esnasında yapmak zor oluyor heyecan oluyor multıplayerde :W
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Fifa'ya "Dünyanın en iyi futbol oyunu" yazdığın için öyle oldu:) Uzun süre fifa oynadım ama pes'den aldığım tadı ondan alamadım. Pes oynayınca fifadaki oyuncular kalas gibi geliyor artık. Pes daha gerçekçi.
:)
hocam gerçekçilik demişsin de önce bi vidyoları izle gerçekçilik gör :| -
yaaaaaaaaaaaaw yaaaaw ne fifa09 u sen pes 09 oyna fifa yanında halt yemiş wowauah
-
Videolar güzel hareketler güzel de ben ona birşey demedim ki zaten. Gerçek oyuncuların yaptıkları hareketleri birebir oyuna aktarmaları gerçekçilik değildir. Benim bahsettiğim gerçekçilik fizikle alakalı. Topa müdahaleler, 2'li mücadele, vs vs fizikle alakalı herşey. Pes'i ilk gördüğümde fifadaki oyuncuların odun gibi olduğunu anladım ama hala fifa oynuyordum. Mesela pes'de kendini yere atıp hakemi kandırma da var. 2-3 senedir fifa oynamıyorum fifada var mı? Eskiden fifa'daki istediğin adamı kaçırma tuşu pes'de yok diye oynamıyordum ama o tuş olmadan da bir şekilde duvar pasıyla falan adam kaçırıyorum.
-
bir de klavye tuşlarından bu hareketleri yapması gerçekten zor oluyor.. uzmanlasmak ister.
-
dünyanın en iyi futbol oyunu pes...
-
mortyr516 bunu yazdı:
vidyolardan sonra hala bu şekilde düşünmek ilginç :)
bakın youtube da ki yorumlara falan bari.pes nie sevilir? çünkü fifa dan çok çok kolay oynanışı var istediğini zorlanmadan tek hamlede yapabiliyosun gol atmak kanatlara gidip ortaya pas atmaktan geçiyo :) fifa 09 dan bahsediyorum peste rahatça yaptıklarınızı uygularsanız hiç bi zevk alamaz oyunu kapatırsınız fifa 09 emek isteyen bi oyun. oynanış olsun gerçekçi grafikler olsun bir numaradır. pes te ki oyuncular bazı haraketleri yapmakla yükümlü kuklalardan ibaret :)
Dünya da en çok satan futbol oyunu bu da en çok sevilen anlamına geliyo. Türkiye de her ps cafe de pes oynanıyo evet ama bu sadece Türkiye de :) nedenide zorlanmadan zevk almak (zevk sadece gol atmak başka bi zevk alınacak bi oyun değil) hepsi bu.
xbox360 ve ps3 te ki fifa 09 u bi inceleyin derim :) direk yorum yapmak çok kolay oluyo çünkü.
-
dünyanın en iyi fitbol oyunu 9 aylıktır...
ne günlerdi be reçelli ekmekle sokaklarda koştururduk, anne olmamak için ne yırtınırdık...
bu arada cam tesbih i olan var mı :|
-
mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------bırak git hoca ya !
ömrüm boyu fifa oynadım fifa oynarım pes oynarken uzun süre de pes oynadım bu arada pes de hep kendini zorluyorsun tat alamıyorsun
kolay oyunlar bile zor geliyor , tamam işin proları (pes in proları ) çok zevk alıyor ama ben bi oyunda attım pası hangi yöne bakarsam basarsam basayim alamıyor sa futbolcu kafayi yiyorum fifa da hem çalımlar hem top çalma top ile hareket bir sürü özellik kullanımı oldukça kolaydır pes de ise çalım çok kolay
top kapmak zor bilgisayar tak diye alıyor,,, açıçası ps3 de pes oynadım uzun süre beğenmedim evde pc de sürekli fifa oynarım
benim için efsane 2003-2004 ve tabiki fifa99 idi fifa 09 u da çok beğendim grafiksel olarak pes in eline verir game play olarak ben pes i beceremiyorum diyim
onunda eline ben veririm fifa rulz her zaman kendimi bir oyun için o kadar kasmam !
kendiniz pes oynuyorsunuz diye en iyisi pes diyemessiniz futbol fifa dır fifa futboldur bitti bu kadar =)