Fifa 09 Süper Geliyor Grafikler Herzamankinden Daha Kaliteli
-
http://fifa09.ea.com/uk/videos/mid/4944/mediaid/181529
adresinden offical trailer i izleyin ( büyük olan ) ve her zaman grafik olarak en üstte olan fifa nın (pes sadece oyun sistemini geliştiriyor )
ezici üstünlüğünü görün her zaman fifacı oldum hala da öleyim =)
-
inş oyunda 2008 gibi ayar oyun oynanmaz zira 2007 heryerin bugu vardı mına koyım adam sırtı gönük vuruyodu kaleçi içeri alıyıdu
-
her zaman dediğim gibi..
her zaman pes!
-
biz ne trailer gördük hocam (:
ben bi şey beklemiyorum bu sene hem pesden hemde fifadan..
fm 2009 rulz ! :) -
ben halada 2007 onyuyorum 2008 yüklü ama lanet oyun beni sinir krizleri geçirtiyor 2009 ilşallah iyi olur
-
ps3'de bu sene fifa'nın pes'e karşı ezici üstünlüğü vardı.her ne kadar pc'de çok kötü bir oyun çıkarmış olsalarda ps3'de devrim niteliğinde bir oyun yaptılar.pes ise yerinde saymayı geçtim, pes6'nın oynanış olarak gerisinde bir oyun çıkarmıştı.
bunun ana sebebi tabiki ea sports'un pes'i yaratanların ve bugünlere getirenlerin çoğunu transfer etmiş olması.bu senede fifa 09 kesinlikle süper olucak.yılların pescisiyim ama pes'in geçen gün ingame videosunu izlediğimde yine bir değişik olmadığını görmedim.yani bu sene de fifa bir numara ! -
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------
ben halada 2007 onyuyorum 2008 yüklü ama lanet oyun beni sinir krizleri geçirtiyor 2009 ilşallah iyi olur
-----------------------------yok bea hojam fifa 2008 güzeldir ama kontrol olayı calım gol felan biraz daha zorlaştırıldığı için (ki bölesi daha güzel) 2007den geçiş zor oldu ama oyna biraz alışırsın gerci artık bırak 2009 bekle :D
-
reklamları manyak olacak zaten.fifa 08 in reklamıda manyaktı ama oyun kötü çıktı.bide dah önce verildi.