Fifa 13 Oyundan Atıyor
-
zamundadan blackbox sürümünü indirdim ea gamesden sonra masaüstüne atıyor ne yapmalıyız ?
-
farklı bi crack dene, ayrıca blackbox da bozdu kendini, reloaded çek rahar rahat oyna :/
-
origin yüklü mü?
-
__hsyN__ bunu yazdı
farklı bi crack dene, ayrıca blackbox da bozdu kendini, reloaded çek rahar rahat oyna :/
Hocam blackbox crack yapan bir grup değildir yani scene grubu değildir.
Kendileri repack grubu olup reloaded skidrow razor1911 gibi grupların çıkardıkları oyunları gerek cutscene videolarının kalitesini azaltarak gerek sadece fazla sıkıştırma yaparak tekrar paketleyip sunarlar.Avantajı sunan scene gurubunun cracki sağlamsa bunların yaptığı repackler boyuttan tasarruf etmenizi sağlar.
Ayrıca arkadaşın sorununa gelince, hocam şimdi oyunu kur normal sonra aşağıda verdiğim 1.7 update i kur crackle.
http://kat.ph/fifa-13-update-v1-7-reloaded-t7081898.html
-
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar. Benimde şöyle bir sıkıntım var. Fifa 13 kariyer modda genellikle 1. sezondan sonra oyundan atıyor (2-3 ayrı takımla denedim). Bu sorun büyük ihtimalle kış transfer ve oyuncu güncelemelerinin olduğu kadroyu fifa 13 e yükledikten sonra oldu. Güncellemeden önce 1-2 takımla 4 er 5 er sezon oynamışlığım var.
Olay şu ki güncel kadroyu işin içine katmadan oyunu silip baştan kurup eski kadrolar ile kariyer mod açsam sıkıntı çıkmaz sanırım ama ben güncellenmiş kadrolar ile devam etmek istiyorum. Sorunu nasıl aşabilirim? Başına gelip çözebilen var mı?
Not : Güncel kadro derken sadece sneijder ve drogbayı galatasaraya veya x futbolcuyu y takıma almak aklınıza gelmesin. Oyuncu bonservislerinden tutun, bazı oyuncuların fiziksel görünümleri, overalları, gelişim potansiyelleri vs. gibi bir çok özellik değişiyor. -
Konu yukarı.
-
torpedo_XL bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
Hocam blackbox crack yapan bir grup değildir yani scene grubu değildir.
Kendileri repack grubu olup reloaded skidrow razor1911 gibi grupların çıkardıkları oyunları gerek cutscene videolarının kalitesini azaltarak gerek sadece fazla sıkıştırma yaparak tekrar paketleyip sunarlar.Avantajı sunan scene gurubunun cracki sağlamsa bunların yaptığı repackler boyuttan tasarruf etmenizi sağlar.
Ayrıca arkadaşın sorununa gelince, hocam şimdi oyunu kur normal sonra aşağıda verdiğim 1.7 update i kur crackle.
http://kat.ph/fifa-13-update-v1-7-reloaded-t7081898.html
konu uplayınca gördüm, hocam ben zaten crack grubu demedim. kendilerini bozdular, 15gb lik oyunu 5gb olarak çekiyorum, giriyorum oyuna orda hata, burda eksik, ohoo onları tamamlayana kadar 10gb indiriyorum. onun yerine adam akıllı tam olarak çekerim reloaded, razor filan zamanıma yazık olmaz