folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Fifa 2007 Oynayanlar Doluşsun (Ekim 2013 İtibariyle Güncel)

Fifa 2007 Oynayanlar Doluşsun (Ekim 2013 İtibariyle Güncel)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

beyler ne zamandır oynamıyorduk. zamanında tbt de bayağı arkadaş gelmişti az çok kapışmıştık. Son açılan konularda postlarda filan baktım da halen oynamak isteyen arkadaşlarımız var. Aşağıdaki Hamachi ağına oynamak isteyen arkadaşlarımız gelirse seviniriz. Haydin maça

ağ adı:  FifaTBT

şifre:  fifatbt

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

serverin durumu ne simdi.. sen oradan ben buradan milli maclara ciksak ping firliyor, lag yapiyor mu hafiz ?

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

serverin durumu ne simdi.. sen oradan ben buradan milli maclara ciksak ping firliyor, lag yapiyor mu hafiz ?

valla geçen sefer hiçbir sorun olmamıştı hacı. 16megabit internetim var modemim de sağlam  B+G+N destekliyo sıkıntı olmaz sanırım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

hamachi ağı nedir hocam? pc ile girme şansı varmı birde crackli oyunla girme şansı varmı?

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    alibaba bunu yazdı

hamachi ağı nedir hocam? pc ile girme şansı varmı birde crackli oyunla girme şansı varmı?

hamachi oyunları online olarak başkasıyla oynamana olanak sağlayan bir program. Kişiyle internet kafedeymişsin gibi, hatta daha basit bir şekilde oynuyosun. Programı kuruyorsun, katılacağın ağı giriyorsun, o ağdaki kişilerle oynuyorsun işte. Herkesin kendine ait bir ip numarası var. Oyuna ekliyorsun kişinin İP adresini bağlanıyorsun. Güvenlik olarak fazla risk taşımaz ama yinede antivirüs bulundurmakta fayda var. Oyun cracklı filan olursada herhangi bir sıkıntı çıkmaz zaten herkes cracklı oynuyor. Bu XLive gibi değil hocam kontrol etmiyor sadece ağ sağlayıcı bir program

Toplam Hit: 1126 Toplam Mesaj: 5