Fifa 2008

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emo17_17
    emo17_17's avatar
    Erkek
    fifa 2008 cd siz nasıl oynanabilir ben kurdum ama cd olmadan çalışmıyor ve bu yüzden oyun yavaşlıyor bana acele yardım edebilirmisiniz ???

HeLP
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    kardeş crack bulup içine atıcaksın www.gameburnworld.com ' a giriyorsun search die bir yer var oraya yazıyorsun fifa08 die aratıyorsun sonra karşına bi ton adres linki çıkıyor. oradan NO CD PATCH die olanlardan indiriyorsun hangisi olursa alıp 08 kalasörüne yapıştırorsun...

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoca arkadaşında dediği gibi crack bulacaksın bak anlatayım sana hemen;

www.gamecopyworld.com'a gir ordan europa / mirror 1 ' seç ana / tekrar enter de / ondan sonra sağda game index var

oraya f- ile ba$layan bilmem ne ile biten harf var tıkla ona / orda fifa 08 görürsün ona tıkla / v.1.0 'dır büük olasıkla senin

razor 1911 deki cracki indir 3.8 mb bi şeydir / rar dan çıkar oyunun kurulu oldugu .exe'ile değiştir oyunu oyna :)

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bekle hocam atıyorum hemen rapid'e..

----------------------------------------

http://rapidshare.com/files/73651241/F_F_8n.rar.html

hocam buyur link.. bunu indir.. zip'ten çıkar zaten direk Fifa08 çıkıyo içinden .. ona tıkla gir oyuna .. ben öyle yapıyorum yani :=)

hadi iyi oyunlar..

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    virtual drive 10 diye bir program var ama olurmu bilemem ama bi arkadaşın bilgisayarına fifanın bir önceki sürümünü kurmuştum. çünkü ben oyun oynamıyorum o yüzden bişey diyemiycem hoca.
Toplam Hit: 1284 Toplam Mesaj: 5