folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Fifa2004 Multiplayer

Fifa2004 Multiplayer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeReMy
    JeReMy's avatar
    Erkek
    aBi FiFa2004 U Cafeye YukledıK aMa MuLti Modu Yoq.. BiliNeN Bi Yaması WaR mı??? WaRsa NereDen iNdiRebiLiRiM...??? aCiL Yardım pLs...

The Great Power Brings Great Responsibilities...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peder
    peder's avatar
    Erkek
    dostum fifa serilerinin hepsinde multi oynanabiliyor bende de var aynı oyun sadece 2. cd"sinde ingilizce yaması var ingilizceye çevirebiliyosun yani anlıcan fifa"ların hepsinde multü oyun oynanabiliyor..

TaNRı TüRKü KoRuSuN ve YüCeLTSiN
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek
    YERİNİ SÖYLESENE KARDEŞ.. PLAY ONLİNE WAr..MULTIPLAYER WARSA NEREYE SAKLAMIŞLAR...Bİ SÖÖLE ZAHMET OLMASSA..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    olmayan bölümü arıyorsun...

bu versionda multiplayer yok...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peder
    peder's avatar
    Erkek
    uleyn herkes yok dio yoksa benmi yanlış gördümen yanlış gördüysem gözüm herhalde başka yerlere bakıyodu

TaNRı TüRKü KoRuSuN ve YüCeLTSiN
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek
    artık multi de war kontrol ayarlarıda...hatta abartıp reklam panolarına ismini yazz ismin dönsün...futbolcu suratı..ne ararsan war..fifa bu sene dağanık yapmış olayı..ama hepsi war..şu an resmi bi patch yayınlamamış..ama fifa.ru sitesinde patch war...21 mb lik...yada 3.5m lik ver 1.1 lik patch ler war..isteyen indirsn kursun..fakat bnm bi problemim war..ben ver 1.1 yapamıyorum. config.dat da problşem çıkarıyo...oyunu almanca vers. olanlarda çalışmıyo gibi bişeyler okudum forumlarda..bende herkes gibi almanca versiyonuna sahibim..ingilizce versiyonu yok gibi...ama sakın bunu 70 kb lik dil yaması gibi sanmayın..neysee eğer ver 1.1 i yapabilen warsa yazsın...yardım edin yaw..21 mb lik patch indirdik..çalışmıyo :)
Toplam Hit: 2102 Toplam Mesaj: 6