Fikir Alışverişi Yapalım Hocalar .
-
malumunuz bir adult site açtım günden günede arşivide hiti yükseltiyorum buna inanıyorum yani :) resimdeki atmosferde durum sizce nasıl ? tekil kişi sayısı toplamda en altta yazıyor günden güne gidişat ve dahada nasıl arttırılabilir önerisi olan bende bu var denedim oldu diyen bir babayiğit varmı

-
Abazanlardan ordu kursak dünyayı ele geçiririz devam et
-
iSo bunu yazdı

-
Ben de tumblr dan yayına geçtim, içeriklerin hepsini kendim upluyorum ve etiketliyorum. Tek bir kategori üzerine. Sadece video. Çok güzel bir tema buldum ve bazı yerlerini editledim. +500 içerik olduğunda alan adı kaydı yaptırıp tumblr a bağlayıp ordan devam edicem yine. Kendi kendine 1 günde 200-250 arası takipçi geliyor. Ve bence böylesi daha kolay. Daha kolay tekil hit alacağını da düşünüyorum. Sonra xyz reklamlarını ekle kazan.
-
ApuLitik bunu yazdı
Ben de tumblr dan yayına geçtim, içeriklerin hepsini kendim upluyorum ve etiketliyorum. Tek bir kategori üzerine. Sadece video. Çok güzel bir tema buldum ve bazı yerlerini editledim. +500 içerik olduğunda alan adı kaydı yaptırıp tumblr a bağlayıp ordan devam edicem yine. Kendi kendine 1 günde 200-250 arası takipçi geliyor. Ve bence böylesi daha kolay. Daha kolay tekil hit alacağını da düşünüyorum. Sonra xyz reklamlarını ekle kazan.
hocam onların hepsini yaptım aynen bende kendi upload yapıyorum ve konu içeriklerini gerçekçi kullanıyorum daha cok ilgi çekiyor ama adamlar piyası botlarla esir almışlar her sitede bot yapmışlar kendilerine çatır çutur öndeler benim olayım bu botlu sitelerin nasıl önüne geçicem ?
-
iSo bunu yazdı
Ama bir karı icin bütün ülkeyi satarlar :)
futurist tarafından 06/Oca/16 21:34 tarihinde düzenlenmiştir -
futurist bunu yazdıiSo bunu yazdı
Ama bir karı icin bütün ülkeyi satarlar :)

-

arkadaslar siteme talip var fiyatı sen belirle dedi başka forumdan ne kadar istesem deger emeklerime karşılık domaini biliyorsunuz ....