Fikir Almak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blitzx
    blitzx's avatar
    Erkek

Selamlar arkadaşlar

Bugün tanıştığım biri bana herhangi bir ülkeden istediğim şeyi getirebileceğini söyledi.İnternetten tanıştım.Forumda da konusu var tabi burda değil.Neyse konuya gelelim;Ne getirebilirsin abi dedim?Bİlgisayardan tutun saat ayakkabı vss.. herşey dedi.Adresine teslim dedi.Bende orda şey diye düşündüm saat yada takı getirebilirsem çok güzel olur hatta burda depo veya şimdilik evde tutarım diye düşündüm.Kargo işini de şöyle çözdüm babama yada kardeşime veririm günlük listeyi telefonu falan o ilgilenir ordan da az çok da olsa para kazanabilirim.

Bu arada replika saatleri sorduğumda istediği kadarı getirebileceğini söyledi bana sadece rakam vermemi söyledi.Bende risk almayı düşünüyorum.Şimdilik 10 tane alsam nerde satabilirim?Bu işe bodozlama girmek istemiyorum.İlk önce instagram yada herhangi bir ticaret paketi alıp yapmak istiyorum yada tek ürün scriptleri var ordan yürürüm diye düşündüm.Bunlar için ne kadar bir para gerekli?Reklam maliyeti ne kadar olmalı?Size bir sormak istedim.

Teşekkürler verilen her cevap için

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Neden seni tercih etsin alıcı aynı ürünlerden onlarcası satılıyor senin farkın ne olacak,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blitzx
    blitzx's avatar
    Erkek

İşte bunu da düşündüm de işin içinden bir türlü çıkamıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

sazan.avi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blitzx
    blitzx's avatar
    Erkek

umut.avi desek daha iyi olur :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Paralel ithalat :) parayı peşin ödemede hocam önce gelen ürünü gör, kargo ile kapıda ödemeli olsa bile kargoyu açmadan ücreti ödememelisin. Kargo içinden salatalık, kabak filan çıkmasında :)

essan tarafından 07/Kas/15 22:08 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    blitzx bunu yazdı

Selamlar arkadaşlar

Bugün tanıştığım biri bana herhangi bir ülkeden istediğim şeyi getirebileceğini söyledi.İnternetten tanıştım.Forumda da konusu var tabi burda değil.Neyse konuya gelelim;Ne getirebilirsin abi dedim?Bİlgisayardan tutun saat ayakkabı vss.. herşey dedi.Adresine teslim dedi.Bende orda şey diye düşündüm saat yada takı getirebilirsem çok güzel olur hatta burda depo veya şimdilik evde tutarım diye düşündüm.Kargo işini de şöyle çözdüm babama yada kardeşime veririm günlük listeyi telefonu falan o ilgilenir ordan da az çok da olsa para kazanabilirim.

Bu arada replika saatleri sorduğumda istediği kadarı getirebileceğini söyledi bana sadece rakam vermemi söyledi.Bende risk almayı düşünüyorum.Şimdilik 10 tane alsam nerde satabilirim?Bu işe bodozlama girmek istemiyorum.İlk önce instagram yada herhangi bir ticaret paketi alıp yapmak istiyorum yada tek ürün scriptleri var ordan yürürüm diye düşündüm.Bunlar için ne kadar bir para gerekli?Reklam maliyeti ne kadar olmalı?Size bir sormak istedim.

Teşekkürler verilen her cevap için

Hocam instagramdan satışı rahatça yaparsın. Bir kargo ile anlaşırsan şayet 3-5 tl'ye kadar düşüyor kargo ücreti düzenli yollayacağın için. Neden seni tercih etsinler konusuna gelirsek. Bizim milletimiz bedavayı sever. 80 tl'lik şeyin yanına 1 tl'lik ciklet koy bedava de seni tercih etsinler. Mantığı anladın sanırım. İp bileklikler zippo kibritler var toplu alımda 1 dolardan ucuz onlar. Alırsın 1000 tane. Koyarsın yanına birli ikili. Tutulduktan sonra kaliteli ürünü koyarsın hediyesiz. Gider zaten

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    essan bunu yazdı

Paralel ithalat :) parayı peşin ödemede hocam önce gelen ürünü gör, kargo ile kapıda ödemeli olsa bile kargoyu açmadan ücreti ödememelisin. Kargo içinden salatalık, kabak filan çıkmasında :)

Aynen. Niyeyse hic güven vermedi

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

zamanında bana bill gates mail atmıştı banka hesabımı istemişti :D 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam varsa ben bi "patek philippe sky moon tourbillon" alabilirim