folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Fikir Almak İstiyorum[Asp.Net]

Fikir Almak İstiyorum[Asp.Net]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

aklımda bir proje var hayata geçirmek istiyorum ama öncelikle nasıl yapabileceğime dair fikir almak istedim.

sayfamın bir bölümünde müzik çalmasını istiyorum şarkılarıda fizyden dinletmek kanaatindeyim.

bi db oluşturdum db de şarkıcı isimlerini tutuyorum

bu şarkıcı random olarak fizyde aratıp çıkan sonuçlar arasından yine random olarak müzigi sayfamdaki kişiye dinletmem lazm ve şarkı bittiginde bu olay tekrarlancak

fakat olay burda kitlenio fizyde arama yaptırdık diyelim çıkan sayfada link denen olay yok

<a class="song">[04:28] a şarkısı</a> 

diye geçiyor benim bi şekilde bu a şarkısının linkini bulup kendi sayfamda frame içinde fizy yi açtırmam lazm

önerilerinizi bekliyorum :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Veritabanından rastgele çekme işini executeScalar() kullanarak "select sarkici_adi from sarkicilar order by newid()" sorgusuyla yapabilirsin.

Fizy'den müzik dinletme olayında ise webBrowser kullanabilirsin. webBrowser'ın özelliği ile istediğin sayfadaki (fizy.com) html elementlerinin hepsine ulaşabilir ve ulaştığın elementin özelliklerini çekebilirsin.

Başım çok ağrıyor aklıma gelenler şimdilik bunlar. Ben yatmaya gidiyorum umarım yardımcı olabilmişimdir.

Best Regards,

wking

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:
    -----------------------------

Veritabanından rastgele çekme işini executeScalar() kullanarak "select sarkici_adi from sarkicilar order by newid()" sorgusuyla yapabilirsin.

Fizy'den müzik dinletme olayında ise webBrowser kullanabilirsin. webBrowser'ın özelliği ile istediğin sayfadaki (fizy.com) html elementlerinin hepsine ulaşabilir ve ulaştığın elementin özelliklerini çekebilirsin.

Başım çok ağrıyor aklıma gelenler şimdilik bunlar. Ben yatmaya gidiyorum umarım yardımcı olabilmişimdir.

Best Regards,

wking

asp.net ile webbrowser mı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:

wking bunu yazdı:

Best Regards,

wking

asp.net ile webbrowser mı

Evet .net'in webBrowser aracı var. Onu kullanabilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

hem uuplim dedim hemde yazcam bişi buraya editleyip  :|

Toplam Hit: 1147 Toplam Mesaj: 6