Fikir Geliştirmek İstiyorum-Satış Üzerine...
-
Arkadaşlar Roberto Cavalli Firmasını Bilmeyeniniz Yokturdur...
Bu Firmanın Türkiye Modelisti Akrabam...Firmanın Etiketli,Resmi Ürünlerini Piyasanın Yarı Fiyatına Net Üzerinden Satış Yapmak İstiyorum...
Eğer Kafamda Net Bir Fikir Oluşursa Bugün Ya da Yarın Kendisiyle Konuşacağım...
İlk Olarak GG'de Dükkan Açmayı Düşündüm...Farklı Teklifleri,Önerileri,Tavsiyeleri Olanlar Varsa Beyin Fırtınasına Hazırım..
Farklı Pazarlama Tekniği Düşüncelerine de Açığım...
-
Üniversiteli gençler tarafından ilgi görür. Bizim arkadaşlar ucuz ve kaliteli giyime bayılırlar.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
Üniversiteli gençler tarafından ilgi görür. Bizim arkadaşlar ucuz ve kaliteli giyime bayılırlar.
-----------------------------Hocam Ucuz Dediysem de 50-60 TL Değil Tabiki de...Ortalama 150 tl ve Üzeri Olacak Fiyatlar...Ağır Kaçar mı Acaba??
-
:)
-
KILICH bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar Roberto Cavalli Firmasını Bilmeyeniniz Yokturdur...
Bu Firmanın Türkiye Modelisti Akrabam...Firmanın Etiketli,Resmi Ürünlerini Piyasanın Yarı Fiyatına Net Üzerinden Satış Yapmak İstiyorum...
Eğer Kafamda Net Bir Fikir Oluşursa Bugün Ya da Yarın Kendisiyle Konuşacağım...
İlk Olarak GG'de Dükkan Açmayı Düşündüm...Farklı Teklifleri,Önerileri,Tavsiyeleri Olanlar Varsa Beyin Fırtınasına Hazırım..
Farklı Pazarlama Tekniği Düşüncelerine de Açığım...
-----------------------------gg iyi fikir olabilir,çünkü konfeksiyoncu bir arkadaş vardı;
"götümdeki kilodu çıkarıp koysam satılıyo" dedikten sonra gg hakkında daha farklı düşüncelerim oldu...