Fikir Lazım Up Down
-
Arkadaşlar up down hızlı olan bir yere ufak bir bilgisayar gizlemek istiyorum wifi ye bağlana bilen ve benim uzaktan bağlana bilceğim bir cihaz lazım bunun için nasıl bişey kullanabilirim
-
-
gokcan bunu yazdı
Raspberry pi 2 yeterli olur
hım bunun üzerine işletim sistemi kurabiliyormuyuz hocam kurabiliyorsak hangilerini ve tr de bulunurmu bu cihaz
-
Ne iş yapacaksın tam olarak? Uzaktan bağlantı derken işletim sistemi kurup remote machine olarak kullanmayı düşünüyorsan biraz daha sağlam bişi alman gerek basit işleri Wifi modülü ve mikrokontroller ile halledebilirsin muhtemelen.
-
THY bunu yazdıgokcan bunu yazdı
Raspberry pi 2 yeterli olur
hım bunun üzerine işletim sistemi kurabiliyormuyuz hocam kurabiliyorsak hangilerini ve tr de bulunurmu bu cihaz
TR de bulunur dostum bulamazsanda ki "çok düşük ihtimal" getirttirirsin yurtdışından sorunsuz fiyatı oldukça uygun , fedora ve ubuntunun bir türevi ayrıyetten kendine ait linux versiyonu raspbian falan kuruluyor var bi kaç tane daha kurulan linux türevleri arch vs...
-
Wireless disk yetmezmi? pc mi olmalı mutlaka? Öyle bişeyi saklaman zor neden dersen normal hızda kullanabileceğin bi aletin hava alması lazım biyerlerden öle dolaba fln tıkarsan yanar o alet. Yada çok düşük güç tüketen ITX arm fln bişi bakcan
-
HolyOne bunu yazdı
Wireless disk yetmezmi? pc mi olmalı mutlaka? Öyle bişeyi saklaman zor neden dersen normal hızda kullanabileceğin bi aletin hava alması lazım biyerlerden öle dolaba fln tıkarsan yanar o alet. Yada çok düşük güç tüketen ITX arm fln bişi bakcan
Hım wireless disk yetmiyo abü windows yada linux ortamı olması şart nekadar küçük olursa okadar iyi