Fıkra

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orangejuice81
    orangejuice81's avatar
    Erkek
    Juan, motosikleti ile Meksika sınırına gelir.

Arkasındaki iki büyük çantayı gören sınır polisi şüphelenir ve içinde ne olduğunu sorar.

Juan, 'Yalnızca kum' diye yanıt verince polis, 'Aç bakalım çantaları' der. Juan çantaları açar, polis didik didik kontrol etmesine rağmen kumdan başka birşey bulamaz.

Bununla yetinmeyen polis, gece yarısına kadar kumu her tür tahlilden geçirtir ancak saf kumdan başka birşey yoktur.

Polis, çantalarını Juan'a geri verir ve sınırdan geçmesine izin verir.
    Ertesi gün Juan Motosikletinin arkasında iki büyük çantayla tekrar sınırda belirir.

Polis Juan'ı gene durdurur, didik didik arar, birşey bulamaz ve Juan'ı serbest bırakmak zorunda kalır.
    Bu olay, polis emekli olana dek yıllarca devam eder.

Bir gün emekli polis Meksika'da bir barda otururken Juan'ın içeri girdiğini görür ve derhal yakasına yapışır,

-Senin yıllardır birşeyler kaçırdığından eminim. Çıldıracağım. Geceleri uyku uyuyamıyordum senin yüzünden. Lütfen anlat bana ne kaçırdığını. Aramızda kalacağından emin olabilirsin.'

Juan gülümseyerek yanıtlar, 'Motosiklet'

İlkokul Çağlarımdan 24 Yaşıma Kadar Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_MoLLa
    Mc_MoLLa's avatar
    Erkek
    ehüehüehü saol kardeş güzel fıkra :)

Ilk Turk Arabası
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

iğrenç bi fırka

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kum kaçırıyorum :P terkos gölünden..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
Toplam Hit: 1961 Toplam Mesaj: 4