Fikra (Güncellenmiş)
-
12 yaşında çocuk bir kadına tecavüz etmekten yargılanıyor. Tesadüf buya çocuğun avukatı da bir kadın. Kadın avukat mahkemede olayın imkansızlığını kanıtlamak için çocuğun aleti çıkartıp mahkeme heyetine doğru sallıyor "sayın hakim bu kadarcık pipiyle tecavüz edilir mi hiç akıl var nizam var." O sırada çocuk avukatın kulağına eğilir. "Avukat hanım biraz daha sallarsanız davayı kaybedeceğiz !!"
-
Adamin biri evine gelir ve posta kutusunda telefon faturasini görür. Bir bakar ki 3 milyar küsür liralik fatura. Beyninden vurulmusa döner. Hemen ayrintili fatura ister. Fatura gelir.Aranan bütün numaralar
adamin arkadaslarina ve dostlarina aittir.
Adam "Bu nasil olur? Ödeyecegiz mecburen" der. O sirada gözü papaganina takilir. Bir an tereddüt eder. "Yok canim hayvancagizin günahini aliyorum" der içinden. Ama süphe de devam etmektedir. "Ya yapmissa",
"Yok,yok yapmamistir..."
Gece papagani gözlemeye karar verir. Gece olur, Papagan kafesinden çikar ve telefonun basina gidip rehberi açar, Adamin arkadaslarini tek tek arayip saatlerce konusmaya baslar.
Adam sinirden çildirmis bir sekilde papagani yakalar ve kanatlarindan duvara çiviler. Papagan çarmiha gerilmis bir vaziyette duvarda asili kalmistir. Adam sinirle papagani azarlar;
-"Bir hafta burada asili kal da aklin basina gelsin.Çek bakalim cezani!"
Adam gider. Papagan bir bakar karsi duvarda çarmiha gerilmis Isa durmakta. Hemen muhabbete koyulur;
-"Birader sen ne kadardir buradasin?"
-"2000 yildir buradayim" der Isa. Papagan hayretler içinde kalmistir;
-"Ohaaaa! Nereyi aradin lan böyle...!!!???" -
temel bır gun kitap yazmaya karar verir. ve danışabileceği birini arar şans ya orhan pamukla karşılasırlar. orhan pamuga ben kıtap yazmak ıstıorm acaba bana yardım edermısın? orhan pamukta nerden geldı bu dallama en ıyısı sallim bişelerde bır an önce gıtsın basımdan dıyerekten bak madem kıtap yazcan sana kuralları sölim der: 1. asil bır ınsan olsun 2.si gizemlilik 3.sü ise cinsellik temel tabı hemen bunları uygulamak için eve gider 6 ay sonra orhan pamugu bulur. ve kitabı uzatır kitabın adı (kontesi kim sikti) kurallara aynen uyuyor:))) orhan pamuk bunu gorunce -ama bu kıtapta dinle ilgili birsey yokki der. temel gıder bı 6 ay sonra daha geçer aradan ve orhan pamugu bulur. bu sefer kitabın adı (allah allah kontesi kim sikti) olur...
-
siirtli bine il bursalı ibne e-5 te müşteri beklerken karşılaşırlar.bursalı sorar
-sizin oralarda işler zor olmalı.nası yapıyosunuz?
-falla önce geliy döviyler.sonra dağa götiriyler.işlerini halledip bi daha döviyler.orada bırakıp gidiyler.
bursalı ne kötü der.siirtli sorar sizin orada nası die.
-önce telefon ederler.müsaitsek geril alırlar.hamama gider yıkanır güzel kokula sürünürüz.restorana gider yemek yeriz.bişeyler içer sonra otele gider işimizi hallederiz.paramızı verip evimize bırakırlar.
siirtli dayanamaz lafa karışır.
-bu sosyal imkanlar siirtte olsa siirtin alayı ibne olur.
-------------------------------------
adamın birinin lastiği patlar.otoyolda kenara çeker.lastiği değiştirmeye uğraşır.fakat bijonlar çok sıkı olduundan bi türlü çıkarmayı beceremez.ilerde bi araba görür.sallanmaktadır.gidip yardım isteyeyim der.içerdeki adam sen şu karıyı tatmin et ben gidip bijonu saökeyim der.adam başlar gidip gelmeye.sirenler çalar.polis gelir.feneri tutup sorar.napıyosunuz orada.adam şaşkın karımla sevişiyorum memur bey der.polis sorar neden evinizde yapmıyosunuz?
-walla memur bey ben de siz feneri tutunca gördüm karım olduunu
-
Bi Fıkrada Ben aNLatem :)
* ali Diye Bir Cocuk.. Köy de Kuran Kursuna Gidiyormuş.. Ali Cok Kaslı Bir Cocukmus..Kuran Kursunun Hocasıda Sabahları Ezan Okuyormus...Bir Gün İmam Kafaya TAkmıs Ben Bu Ali yi Sikecem...Neyse Bir Gün Sabah aLiyi Kaldırmıs İmam Ali Kalk Ezan Okuyacaz...Beraber Gtmişler Tam Ezan Okunacak Yere geLice İmam ALinin Göte Yapimis Ali Kasli Bir Cocuk oLdugundan İmami Ters Cevirmiş Başlamıs Ali İmama Takmaya.. Hocada Acıdan Sabaha Kadar Ezan Okumus...
* Sabah Olmus Köylüler Bi Araya Toplanmıslar..Demişler Bekciye Falan Noldu Sabaha Kadar birileri Ezan Okudu Durdu Demişler Kimdi Bu Ezan Okuyan Demiş..
* Bekçide Demişki : Walla Ezan Okuyanı Bilmiyorum Ama Okutturan Aliyse Geçen Günde Bana Sabaha Kadar düdük Çaldırdı Demiş :)
-
sorcerer bunu yazdı:
Bi Fıkrada Ben aNLatem :)
* ali Diye Bir Cocuk.. Köy de Kuran Kursuna Gidiyormuş.. Ali Cok Kaslı Bir Cocukmus..Kuran Kursunun Hocasıda Sabahları Ezan Okuyormus...Bir Gün İmam Kafaya TAkmıs Ben Bu Ali yi Sikecem...Neyse Bir Gün Sabah aLiyi Kaldırmıs İmam Ali Kalk Ezan Okuyacaz...Beraber Gtmişler Tam Ezan Okunacak Yere geLice İmam ALinin Göte Yapimis Ali Kasli Bir Cocuk oLdugundan İmami Ters Cevirmiş Başlamıs Ali İmama Takmaya.. Hocada Acıdan Sabaha Kadar Ezan Okumus...
* Sabah Olmus Köylüler Bi Araya Toplanmıslar..Demişler Bekciye Falan Noldu Sabaha Kadar birileri Ezan Okudu Durdu Demişler Kimdi Bu Ezan Okuyan Demiş..
* Bekçide Demişki : Walla Ezan Okuyanı Bilmiyorum Ama Okutturan Aliyse Geçen Günde Bana Sabaha Kadar düdük Çaldırdı Demiş :)
iğrenççççççççççççç -
Ahaha :) Nickimyok Kendini Kandırma Kanki Sende Güsel Oldugunu biLiyosun gerMe qendini :)
-
Amerika'da Yapılan ankette "Bill Clinton İle Yatarmısınız?
Sorusuna; Amerikan Kadınlarının
%4'ü Evet
%3'ü Hayır
%93'ü de "Bi Daha Asla Cevabını" vermiş.