Fıkranın Kralını Okuyun
-
Kayserilinin bitanesi arkadaşı ile Mersine iş seyahetine giderler. kayserili derki yaw iyikide memleketin en uyanık insanları bizleriz. inan bana benden uyanıgını tarih yazmaz der ve otobus mersin terminaline giriş yapar. sabahın erken saatidir yeni yeni uyanan kayserili aşşagıya iner inmez bakar ki yerde 100 ytl bıyık altından gulerek arkadaşına yaw bak ne saf insanlar var der ve parayı almak için eğildiği zaman arkadan hızla bi parmak yerki kafa üstü yere yığılır birden etrafına bakar kimin yaptığını gormez ve para yok ortada çok sinirlenen kayserili arkadşınada mahçuplugun daverdiği sinirle bağırır, Bak şimdi bana bu yapılırmı kardeşim ben bunun hesabını sormazmıyım ben kayseriliyim bana bu yapılırmıııııı. beraber çıkarlar yola biraz sonra bizimki derki bak kardeş şunlara kim oldugumu göstermenin zamanı geldi der ve yere 200 ytl atar, 1 saat gecer aradan kimse paranın yüzüne bile bakmaz 2.3.4.5.6 saat derken bi türlü kimse paraya dokunmaz derken akşam olur kayserili derki arkadaşına yaw kardeş bunlarla ugraşmaya değmez en iyisi hade gidelim der ve parayı almak için eğilir aman allahım yine bi parmak yine yerlerde :)))))))))
-
aga be ben hiç gülmedim :)
daha ii leri olması lazım kral deil ki bu :D
garanti sen uydurdumusundur bunu :))) itiraf et :D
-
vallahi abicim komik diildi bence.En çok reaksiyon aldığım fıkra
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=53565Bu oluyor.Fıkrayı metine tam dökememiş olabilirim ama buna gülüyorlar çok.
Toplam Hit: 910 Toplam Mesaj: 3