Fileserve Cookie Olayı
-
Fileserve cookie olayını cozdu mu?? Elimdeki cookielerle giriş yapamıyorum... kendim 2 uyelık aldım, birinin cookiesini diğerinde girmeye calısıyorum olmuyor... zaman süreli mi acaba??
-
Cookie dağıtıyo olsam millet yorum yapardı :) fileserve da cookie ile giriş yapabilen var mı?
-
tek tek premium almayalı çok oldu hoca, artık hepsini birden aliyorum . :) up olsun kolay gelsin
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
tek tek premium almayalı çok oldu hoca, artık hepsini birden aliyorum . :) up olsun kolay gelsin
-----------------------------alldebrid diyorsun realdebrid daha güzel gibi geldi bana ama :D
-
Explosive bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------alldebrid diyorsun realdebrid daha güzel gibi geldi bana ama :D
-----------------------------alldebrid + rapidgen kullanıyorum sebep rapidgen API keyi upload yaptım script te kullanıyorum
http://rapidgen.net/#!premium
-
cookie calabiliyorumda.. dediğim gibi 2 fake hesap actım birinin cookiesiyle diğerine giremiyorum... Önlem aldılarsa uğraşmayayım :)