Fileserve Uzatıp Duruyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

2'dir fileserve otomatik uzatıyor hesabı. paypaldan ön ödeme talimatını 2'dir iptal ediyorum sonra tekrar kendi kendine  active oluyor anlamadım gitti. bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba?

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

paypal ödeme geçmişi profillerden fileserve profilini iptal ettinmi öyle dene bi oron.com ve fileserve öyle iptal ediyorum ben birdahada çekmiyorlar

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------

paypal ödeme geçmişi profillerden fileserve profilini iptal ettinmi öyle dene bi oron.com ve fileserve öyle iptal ediyorum ben birdahada çekmiyorlar

ettim hocam yine uzatıyor yine uzatıyor...  nerdeyse filesrve şifreyi kaydetti de girip ön ödemeyi aktif ediyorlar diyeceğim.

enjoy i'm vaccinated
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

sürekli paypaldan alışveriş yapmıyorsan fileserve'e bağlı olan kartı kaldır paypaldan çekemesin yada banakayı arayıp paypaldan fileserve adı altında yapılacak çekimlere izin vermemelerini söyle.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Şöyle bir mail geldi paypaldan:

Hak talebinizle ilgili soruşturmamızı tamamladık ve vakanın yetkisiz hesap
    faaliyetiyle ilgili bir durum olmadığını saptadık. Hak talebiniz şimdilik
    reddedildi. Dikkatli bir araştırma sonucunda, gerçekleştirilmesi gereken
    doğru işlemin, hesabınızdaki aktif aboneliği iptal etmek olduğuna karar
    verildi. PayPal hesabınızla ilişkili aboneliği iptal etmek istiyorsanız,
    iptal işlemini gerçekleştirmek için aşağıdaki talimatları izleyin:

“Aktif” Aboneliği İptal Etme:

1. https://www.paypal.com/ adresindeki hesabınıza giriş yapın.
    2. “Geçmiş” alt sekmesini tıklayın.
    3. “Göster” açılır menüsünden “Abonelikler” alanını seçin.
    4. “Gelen” kutusunu kontrol edin ve tarihi 2 yıl önceye getirin.
    5. “Ara” bağlantısını tıklayın. 
    6. “Abonelik Açma” detaylarını görüntülemek için, “Ayrıntılar” sütunundaki
    “Ayrıntılar” bağlantısını tıklayın.
    7. Bu sayfanın altında bulunan "Aboneliği İptal Et" bağlantısını tıklayın
    8. Onay sayfasında, "Aboneliği İptal Et" bağlantısını tıklayın

Su aktif aboneliği iptal etmede geçmişin altında göster falan yoki ordan ötesini ilerleyemedim.

enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Yine ben cevaplayayım şimdi baktım ben hesabıma işlem geçmişine giriyorsun oradan tüm işlemlerim diyorsun daha sonra profillerimi tıklayıp yukarıdan tarih giriyorsun dedikleri gibi 2 yıl öncesinden şuana kadar olanı yapabilirsin.

Orada fileserve gözükür düzenli ödeme diye ayrıntılara tıkla sayfanın altında yada üstünde bu profili iptal et(abonelikte yazabilir) yazan yeri tıkla olması lazım en azından ben böyle iptal ediyorum düzenli ödemeleri.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

Yine ben cevaplayayım şimdi baktım ben hesabıma işlem geçmişine giriyorsun oradan tüm işlemlerim diyorsun daha sonra profillerimi tıklayıp yukarıdan tarih giriyorsun dedikleri gibi 2 yıl öncesinden şuana kadar olanı yapabilirsin.

Orada fileserve gözükür düzenli ödeme diye ayrıntılara tıkla sayfanın altında yada üstünde bu profili iptal et(abonelikte yazabilir) yazan yeri tıkla olması lazım en azından ben böyle iptal ediyorum düzenli ödemeleri.

hocam şekilde zaten iptal ettim de onu bu farklı bir şekilde anlatmış mailde ona kafam takıldı. ayrıca fileserve hem paramı vermedi hem de hesabımı free'ye çevirdi şerefsiz oğlu şerefsizler. teşekkür ederim ilgin için.

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

Fatih bunu yazdı:

RaAmLis bunu yazdı:

hocam şekilde zaten iptal ettim de onu bu farklı bir şekilde anlatmış mailde ona kafam takıldı. ayrıca fileserve hem paramı vermedi hem de hesabımı free'ye çevirdi şerefsiz oğlu şerefsizler. teşekkür ederim ilgin için.

dispute aç o zaman paypaldan premium şartlarını sağlamıyolar diye parayı da geri al

Toplam Hit: 1810 Toplam Mesaj: 9