Filezilla Kullananlara Bir Sorum Var
-
Merhaba müridler,
Filezilla'yı arka planda çalıştırabilir miyim? Simge durumunda gözükmeyecek, başlat menüsündeki saatin yanında duracak yani. Upload yapıyorum, bırakıp gidiyorum bazen yiğenler kapatıyor yanlışlıkla.
-
hiç görmedm öyle bi özellik
ek programlarla belki
linuz kullanaydın farklı masaüstüne at derdim :S
-
Niye eklememişler böyle bir özellik anlamadım.
-
http://www.tweaknow.com/powerPack.php
adlı program ile çoklu desktop olayını yapabilirsin, programı farklı masaüstüne atarsın sorun çıkmaz:)
-
mail atarsan muhtemelen dikkate alırlar bir sonraki versiyonda görürüz belki de
ihtiyacın olunca niye eklememişler diyosun da bence o kadar da gerekli bişey değil
ftp kullanan bi adamın yeğenlerini bilgisayarın başında bırakması sık olan bi olay değil sanırım =P
-
Tatile geldiler ben10 oynuyorlar ne yapayım :D
İngilizcesi olan bir mürid şuraya atsın da rahatlayalım yeni versiyonda.
-
Settings -> Interface -> Minimize to tray
-
Helal :D Sağol hiç görmemişim, türkçeye çok kötü çevirmişler.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Settings -> Interface -> Minimize to tray
-----------------------------türkçe kullananlar için tarif yolu
Düzenle_ayarlar_ açılan pencereden arayüz_ soldaki kutucuklardan 'sistem tepsisine küçült' yazana bi tık...
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Merhaba müridler,
Filezilla'yı arka planda çalıştırabilir miyim? Simge durumunda gözükmeyecek, başlat menüsündeki saatin yanında duracak yani. Upload yapıyorum, bırakıp gidiyorum bazen yiğenler kapatıyor yanlışlıkla.
-----------------------------linuxta tamamen gizleme özelliği var. bende benzer durumlarda programları arkaplanda çalıştırıyorum.
sendeki windows ise dont panic diye bir pro vardı onu kur. iki tuşla bütün açık pencereler gizlenir, iki tuşla da geri getirilir.
-
benim bir sorum var konu açacaktım da burdan cevap alamazsak bakarız artık.
şimdi ssh'dan bağlanıp ftp görünümünde kullanabileceğim bir program var mı. mesela filezilla kullanıyorum bir zip dosyası atıyorum ssh'a bağlanmak zorunda kalıyorum veya bir klasör siliyorum içinde çok dosya varsa vay halime. bu sefer gene ssh'a girmek zorunda kalıyorum. filezillaya ssh ile bağlanma özelliği eklenebilir mş veya önerebileceğiniz başka bir program var mı? (sftp'yi önerebilirsiniz ama onda ssh yazmasına rağmen yazdığım işlerde etkili olmuyor)
