Film Botu Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek

Müridler bu aralar film siteleri ile uğraşıyorum tabi daha çok wordpress üzerine, internette film botu buldum ama malesef çalışmıyor. Daha önceden ayasoftun film teması ve botunu kurdum ama malesef yine aynı sorun vard.

Hata, resimleri ftp ye çekemiyor. Her iki bottada aynı sorun vardı ftp de resim dosyasının içine resmi oluşturuyor ama boyutu sıfır gözüküyor.

Sorun nerdedir acaba ?

Bot: http://www.dosya.tc/server19/qKcB4G/bot.rar.htm

Botu normal ftp ye atıyoruz tabi resim dosyasınıda yazma izni veriyoruz. sonra wp.config dosyasını kendinize göre düzenliyorsunuz sonra www.siteadresiniz.com/WP-BOT adresine gidip ekle diyorsunuz ama sorun işte bu resim sorunu.

Yardımlarınız bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hocam botlarla bir yere kadar. Manuel olarak eklemedikçe, hatta uploadını yapmadıkça (özellikle ekip olması lazım) bir film veya dizi sitesinden bir cacık olmuyor. Bu yüzden mesela dizi sitesi diyince ilk akla gelen dizi-mag'tir hiç kuşkusuz. Adamlar siteye emeğin kralını verdiler uzun zamandır da meyvesini topluyorlar.

Eğer ki fikrimi soracak olursan biraz vakit biraz da para ayırarak çok daha kaliteli işler yapabilirsin. Kalite her zaman kazanç getirir zaten.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Botun kodlarını pastebine şeettir hocam bakalım nevar ne yok. Verdiğin link kırık.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Hocam botlarla bir yere kadar. Manuel olarak eklemedikçe, hatta uploadını yapmadıkça (özellikle ekip olması lazım) bir film veya dizi sitesinden bir cacık olmuyor. Bu yüzden mesela dizi sitesi diyince ilk akla gelen dizi-mag'tir hiç kuşkusuz. Adamlar siteye emeğin kralını verdiler uzun zamandır da meyvesini topluyorlar.

Eğer ki fikrimi soracak olursan biraz vakit biraz da para ayırarak çok daha kaliteli işler yapabilirsin. Kalite her zaman kazanç getirir zaten.

Hocam doğru söylüyorsun botlar bir yere kadar emeksiz yemek olmaz bu bot konusu hep hoşuma gitmiştir. Kodlara bkatım wordpress ile birleşmiş fazla birşey anlamadım. Benim bu piyasada pay almak gibi bir çabam yok sadece birşeyler öğrenmek.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Botun kodlarını pastebine şeettir hocam bakalım nevar ne yok. Verdiğin link kırık.

Link Yenilenmiştir.

http://www.filmizlefulltr.com/izlefilmtemasi.rar

Toplam Hit: 777 Toplam Mesaj: 5