Film İndirdim İngilizce Çıktı Elimde Alt Yazısı Var
-
arkadaşlar ım legend (ben efsaneyim) bi yerden indirdim baktımki ingilizce çıktı :D tabi uploaderi çok sövdüm şimdi bu filim .avi elimde .txt alt yazısı var acaba bu alt yazıyı filmin altına nasıl zokarım bi program öneriniz tabi birde programu nasıl kullanırım plz help!
-
gom playerle alt yazı desteği ile izleyebilirsin.içine gömme olayını dersen dvd rip programları var onunla yaparsın ama çok fazla bilgim yok programlar hakkında.
-
FiLmin ismi iLe aLtyazının ismini aynı yap im Legend'in .sub uzantıLı aLtyazısı var oLmadığını sayıyorum istediğin oynatıcıda açabiLirsin yaLnız aLtyazı .txt deiL uzantısını .srt yap birde aynı kLasörde oLsun fiLm+aLtyazı :)
-
bende gecen bun burdan wantedı ındırdım adam birinci cd yi rarlamıs 5 part yapmış upload etmiş indirdim o kadar kufur ettım kı bırde bende kotalı bet var :| upload edenin anasını kemıklerını bıle miktim :|
neyse alt yazı ısı kolay uzantısını .srt yap media player la ac oldu bıttı :|
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------bende gecen bun burdan wantedı ındırdım adam birinci cd yi rarlamıs 5 part yapmış upload etmiş indirdim o kadar kufur ettım kı bırde bende kotalı bet var :| upload edenin anasını kemıklerını bıle miktim :|
neyse alt yazı ısı kolay uzantısını .srt yap media player la ac oldu bıttı :|
-----------------------------
ne biçim küfrediyosun hocam sen öyle -
en kolayını soyleyım .. gom playerla falan ugrasmadan dırek ( vlc playeri ) indir.. filmı oynar alt yazıyı bırak fılmı yenıden başlat.. iyi seyirler
Toplam Hit: 1125 Toplam Mesaj: 6