Film İndirdim Şifreyi Bulamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bi el atarmısınız be müridler benmi kör oldum şifremi yok ayrıca lanet olsun şu şifre işini çakarana ya..

http://www.paylasimulkesi.com/divx-dvdripxvid-download/21506-faust-1926-dvdrip-tr-altyazi.html

9200 feetde alınan ilk nefes...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

rar şifresi ve tarafımca çevrilmiş altyazısı ekteki dosyanın içindedir.

ee üyeysen orda bi yerde Ek gözüküodur onu indir Umarım siteyle bi alakan yoktur üye çekmek için filan yapmıosundur saten eminimde yapmayacağına bu site kiminse bilmiorum artık çok iğrenç olmuş kişisel fikrim tamamen üye Ol unu bile bulmak baya zor zırt pırt açtığı o reklam penceresi ve siteye girişteki Nickiniz yazan yere tıklamakta baya ilginç olmuş bence daha güzel yerlerden film indirmelisin :(

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu film bulunmuyoki 1926 yapımı ama ödev işte indirmem gerek bi şekilde. İşin kötü yanı kaydolma yerini de bulamıyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Part ismini direkt google da ararsan belki bulabilirsin. Şifre işini çıkaran zihniyetin ............................. (kafanıza göre doldurun). Bir şifre olayına, "birde linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir" olayına feci sinir oluyorum.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

bilader hakkatten cins olan oda varda ASıl burdaki cinslik siteye nerden ÜYE Olunuyor o belli değil! nasıl siteyse artıkın :S

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Oh sağolasın brk35  arattım linki google amcada hemen çıktı şifre teşekkür ediyorum

Toplam Hit: 730 Toplam Mesaj: 6