Film İstek-Öneri(Genel Konu)
-
Müridler film paylaşımları falan oluyor,istekler oluyor bunları tek başlıkta toplamak daha iyi olur diye düşündüm..Herkes bu başlık altında paylaşımlarını,isteklerini yaparsa,film arayanlar falan daha rahat bulur..Ayrıca burda filmler hakkında yorumlarımızı paylaşırsak hoş olur eğer sizede uygunsa..Mesela ben bugün izlediğim bi filmi tavsiye etmek isterim,Paris'te Gece Yarısı..Yeni vizyona giren bi film,romantik komedi tarzında..Özellikle edebiyatla falan ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim hoşlarına gideceketir..Bi de eski bi film ama ben yeni karşılaşıp izledim,çakal adlı türk yapımı filmi öneririm,gerçi çoğunuz izlemişsinizdir sanırım.Ama izlemediyseniz öneririm yani..
-
Up.
Adjustment Bureau , değişik bir kafası var , izlenesi , Constantine , Gabriel gibi filmlerin çatışmasız hali .
The Town , hırsızlar şehri , güzel film izlenesi.
3 Silahşörler , çok iyi film her şey tadında tuzunda .
Tanrıların Savaşı , yunan mitolojisi konulu bu da gerçekten iyi.
Sherlock Holmes 2 , mükemmel !
Son zamanlarda izlediklerimden aklımda kalanlar.
-
Sherlock Holmes 2
bu filme bi link verebilecek varmı : prede olursa çok makbule geçer :D -
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------Sherlock Holmes 2
bu filme bi link verebilecek varmı : prede olursa çok makbule geçer :D
----------------------------- -
müridler bizim eve 3d led tv aldık bunlar için film indrebilecegimiz br yer var mı bildiginiz.. 15 20 tane lazım..
-
devrimden sonra düşmedi mi? hocalar :|
-
Sammy bunu yazdı:
-----------------------------blmrt bunu yazdı:
-----------------------------Sherlock Holmes 2
bu filme bi link verebilecek varmı : prede olursa çok makbule geçer :D
-----------------------------http://www.pocto.com/sherlock-holmes-golge-oyunlari-2011
-----------------------------torrent link orjinal dilinde
http://rarbg.com/download.php?id=08a88fe6211ce1570c3df6a9ccf9e2d30829f119&f=Sherlock.Holmes.A.Game.Of.Shadows.2011.TS.AC3.H264-CRYS-[rarbg.com].torrent
-
Entelköy Efeköye karşı.
Bu filmi izleyin kesinlikle pişman olmayacaksınız. Fragmandan sadece basit komedi gibi durabilir ama çok güzel bir konu işliyorlar. bence Türk filmleri arasında ilk 10 a cok rahat girer.