Film İzleme Sitesi Olan Arkadaşlar Lütfen Buraya....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben şu günlerde Christopher Nolan filmlerine sardım ama baktığımda az filmi var zaten hepsinide daha önce izlediğimi gördüm fakat Takip (Following) adlı filmini hiç bir internet sitesinde bulamadım acaba sitenize ve ya buraya upluad edebilirmisiniz hem sitenizdeki güzel film sayısıda artmış olur hemde güzel olan başka bi film daha öğrenmiş olursunuz ... Teşekürler 

NOT : Ayrıca yönetmen ve senarist olarak çok iyidir filmlerinin hepsini içinden ayırt etmeden öneririm ....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BlackStorm
    BlackStorm's avatar
    Erkek

Following - Takip

Yönetmen : Christopher Nolan
    Senaryo : Christopher Nolan
    Yapım : 1998, İngiltere
    Tür : Gerilim / Gizem / Polisiye
    IMDB : 7.6/10 9,523 votes
    Oyuncular
    Lucy Russell, Alex Haw, Jeremy Theobald, Jennifer Angel, Gillian El-kadi, Dick Bradsell, John Nolan

Bill (Jeremy Theobald) Londra'da aylak aylak dolaşmaktadır. Kendine yazar demekle dememek arasında gidip gelen takıntılı bir adamdır. Takıntısı da diğer insanların hayatını merak etmek ve bunu öğrenmek için onları takip etmektir. Bu takip için bazı kurallar da belirlemiştir. Örneğin sürekli aynı insanı takip etmemek, onların gittiği yerlere gitmemek gibi kuralları vardır. Bir gün Cobb (Alex Haw) adındaki bir adamı takip eder. Bu sefer sert kayaya çarpmıştır.

Christopher Nolan’ın “femme fatale” temasından karanlık, daraltıcı mekan atmosferine kadar birçok klasik film-noir öğesi barındıran filmi Takip’te, yönetmen bu klasik temaları alıp daha ilk filminden oluşturduğu kendine has sinemacılığıyla birleştirip başarılı bir kolaj yapıyor. İlk yapıtı Following, gerek senaryosu, kurgusu, gerekse görüntülerinin kalitesiyle ileride ne kadar başarılı bir sinemacı olacağının ve kaliteli işlere imza atacağının sinyallerini vermiş. Nolan’ın filmi yok denecek kadar az bir bütçeyle, ailesini ve arkadaşlarını oynatarak çekmiştir..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

salihcan38 bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar ben şu günlerde Christopher Nolan filmlerine sardım ama baktığımda az filmi var zaten hepsinide daha önce izlediğimi gördüm fakat Takip (Following) adlı filmini hiç bir internet sitesinde bulamadım acaba sitenize ve ya buraya upluad edebilirmisiniz hem sitenizdeki güzel film sayısıda artmış olur hemde güzel olan başka bi film daha öğrenmiş olursunuz ... Teşekürler 

NOT : Ayrıca yönetmen ve senarist olarak çok iyidir filmlerinin hepsini içinden ayırt etmeden öneririm ....

-----------------------------

aynen,  bu adamin filmerine hayran kalmamak mumkun degil

bu arada filmin torrent linki http://www.vertor.com/index.php?mod=download&id=683235

bu arada  memento , prestige, the dark knight ve following filmleri disinda christopher nolan filmleri tavsiye edebilirmisin ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

Christopher Nolan ın yönetmen ve senarist olarak  görev aldığı filmleri 6 tane var bunlar da zaten herkesin bildiği vizyona yeni giren başlangıç kara şovelye ,prestij , batman başlıyor , memento ve takip (following) filmi  1 adet  te  sadece yönetmen olarak görev aldığı insomnia diye bir film var ama diğer filmler gibi seyirciyi okadar düşündürmüyo senaristliğini başka biri yaptığı için fakat oda iyi bi film sayılır  oyüzden öyle kesin izle diyceğim bi film yok çünkü zaten hepsini izlemişsindir ama yeni çıkan başlangıç filmini izlemeni öneririm  yalnız  ben pek  anlamadım filmi açık konuşmak gerekirse bazı kopukluklar var film de fakat anlatım yönünden yine de iyi bir filim zaten imdb deki en iyi 250 film  listesinde 3. sırada yer alıyo.

Bu arada filmi bulup payleştığınız için çok teşekür ederim ...

Bide film tr dublaj mı ...? Yoksa alt yazı indirmeye gerek var mı ...?

Toplam Hit: 1283 Toplam Mesaj: 6