Film İzlemek İçin Tüm Partları İndirmekten Kurtulun...!
-
artık izlemek istediğiniz bir filmin bütün partlarını indirmek yerine part1 i indirmeniz yeterli...
PART1 i İNDİRİN SONRA YENİ BİR KLASOR OLUSTURUP PART1 iONUN İCİNE EXTRACT YAPIN BİR SURE SONRA WİNRAR PART2 Yİ SORACAK İŞTE ONEMLİ NOKTA BURASI BU PENCEREYİ KAPATMAYIP KUCULTUN VE PART1 i EXTRACT YAPTIGINIZ DOSYAYA ULASIN PART1 SU AN ORDA ve burada sag tıklayıp birlikte ac deyip VLC media playr ı seciyorsunuz.İZLEMEK İÇİN İSE MUTLAKA SU PROGRAM GEREKLİ VLC (video lan client) Media Player...
Aaan Buda download linkü --> http://www.free-codecs.com/VideoLAN_download.htm -
Aga bu programla tüm filmi izleyemezsin böyle,diğer partlarda gerekli.Bu şekilde sadece belli bi kısmını izlersin.Bu program bi bütün olarak okumuyor film dosyasını,ben bununla bozuk olan film cdlerinin bazı bölümlerini izliyodum.Hemen hemen aynı kapıya çıkıyo senin söylediğin olayla.Eyv paylaşım içinde..
-
dai zaten amaç tüm filmi izlemek olsa bu programı neden vereyim bu topiği neden açayım muhahaha :P
Hani ben dedim kotalı kullanıcılar şimdi partlı filmler indirir hepsini indirmek istemeyebilir (özellikle kırmızı noktalı fılmlerde hepsini indirmweye gerek yoktur bilirsin işini görecek kadarı kafidir :)
Yani bi partı indirince diğerleini ister ee ama yok adamda ne yapcak işte bu dediğimi çaktın ¿
Toplam Hit: 774 Toplam Mesaj: 3