Film Montaj Programı
-
arkadaşlar konuyu yanlış yere actıysam affola ama acil film montaj programına ihtiyacım war profosyonel bi program varsa bildiğiniz bi yardımcı olun..!!!
-
sonny vegas ı bul herşeyini karşışlar
-
adobe premier en kralı
-
saolasın dostum.. indirdim bi bakalım neler yapabilcez..
-
burak_x muridemize pm at
-
schizophrenictr bunu yazdı:
-----------------------------
burak_x muridemize pm at
-----------------------------:)
---
pro birşeyler istiyorsan Adobe Pemiere derim.www.kkymn.com da çok güzel anlatıyor, dersler Türkçe. ama öğrenmesi zaman alan bir program olduğundan Corel(eski adıyla Uelad) Video Studio derim. Pro x2(v12) oldukça güzel.
-
Final Cut adlı programada bakabilrsin bi ara kullanmıştım gayet kolay.
-
garip programlar bi ara bakmak lasim .. :)
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Final Cut adlı programada bakabilrsin bi ara kullanmıştım gayet kolay.
-----------------------------MACINSTOSH sistemleri için yazılan bir programıdır..
Hollywoodçular genellikle bu yazılımı kullanır..Keşke windows versiyonuda olsa...
-
Felony bunu yazdı:
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Final Cut adlı programada bakabilrsin bi ara kullanmıştım gayet kolay.
-----------------------------MACINSTOSH sistemleri için yazılan bir programıdır..
Hollywoodçular genellikle bu yazılımı kullanır..Keşke windows versiyonuda olsa...
Bende Macinstosh'ta kullanmıştım, gayet kolay bir program ve gerçekten temiz çalışıyor. Hata payı çok yüksek, yani yaptığın hatada kayıp yok denecek kadar az.