Film-Oyun Paylaşım Ve Para Kazanma
-
Hocalar bu ara bolca bos vaktım var ve bu tıp seylere merak saldım. Elimde bircok iyi torrent sitesinin üyeliği var. İyi filmleri daha paylaşım sitelerine düşmeden torrentten çekeebiliyorum. Ama bunları sadece ben izliyorum. Bunlarla ilgili para kazanmak amaçlı ne yapabılrım. Mesela hotlink hesabı lınk kısaltma vb. nerelerde paylasılır hangı siteler daha fazla hıt getırır. Yardımcı olursanız sevnırım.
-
http://tahribat.com/Forum-Dropbox-Download-Sitesi-Beta-157406
Para kazanma amaçlı değil ama belki paylaşım amaçlı bir kaç upload yapabilirsin? :)
-
olur hacı neden olmasın yarın kurcalarım biraz
-
clogu bunu yazdı:
-----------------------------olur hacı neden olmasın yarın kurcalarım biraz
-----------------------------tamamdır hocam upload yapmak istersen pm at bilgilendiririm. :)
-
clogu bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar bu ara bolca bos vaktım var ve bu tıp seylere merak saldım. Elimde bircok iyi torrent sitesinin üyeliği var. İyi filmleri daha paylaşım sitelerine düşmeden torrentten çekeebiliyorum. Ama bunları sadece ben izliyorum. Bunlarla ilgili para kazanmak amaçlı ne yapabılrım. Mesela hotlink hesabı lınk kısaltma vb. nerelerde paylasılır hangı siteler daha fazla hıt getırır. Yardımcı olursanız sevnırım.
-----------------------------Hocam öyle linklerden para kazanma olayı bence ölmeye başladı.Birçok upload sitesi kapandı, çoğu da yolda.Kapanmasa bile en ufak bir şikayette ya da farketme durumunda hesabınla birlikte linklerini siliyorlar.Yani uğraştığın emeğe yazık bence.
Tabi hala bu işten para kazananalar vardır ama onlar da bence artık illallah etmiştir bu durumdan.
Yapabileceğin şey bence sağlam paylaşım forumlarına mesaj at boş hdd ye istek üzeri film, oyun vs doldurulup verilir diye, makul bir ücrete müşteri bulabilirsin diye düşünüyorum.
-
bendede var baya bi film oyum vs vip site açıp yol almak lazım aslında
-
Bugun bu işlerle az çok uğraşan birisi söyledide megafile mı her ne ise oraya upload et linki kısalt yayınla hem download olunca ordan kazan hem tıklandıkca dıger taraftan dedı ama ayda bır hesapların patlar dedı dogrumudur her ıkısıde yapılabılır mı
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------bendede var baya bi film oyum vs vip site açıp yol almak lazım aslında
-----------------------------Aslında sırf cevremden oyun fılm ısteyenlere flash la goturmek yerıne link versem link versemm satsam daha ıyı kazanırım ama bole bi paylasım sıtesı acılsa katılırım
Edit: Bİzim elemanlar bi torrent mi p2p sitesimi yapmıslardı noluyo o duruyomu en azından burdakı murıdler izlesin filmleri
-
o işler bitti para filan kazandırmıyo artık.
-
torrent sitesi yalan oldu :D
letitbit, turbobit indirmeye para veriyor.