folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Film-Oyun Paylaşım Ve Para Kazanma

Film-Oyun Paylaşım Ve Para Kazanma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar bu ara bolca bos vaktım var ve bu tıp seylere merak saldım.  Elimde bircok iyi torrent sitesinin üyeliği var. İyi filmleri daha paylaşım sitelerine düşmeden torrentten çekeebiliyorum. Ama bunları sadece ben izliyorum. Bunlarla ilgili para kazanmak amaçlı ne yapabılrım. Mesela hotlink hesabı lınk kısaltma vb. nerelerde paylasılır hangı siteler daha fazla hıt getırır. Yardımcı olursanız sevnırım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-Dropbox-Download-Sitesi-Beta-157406

Para kazanma amaçlı değil ama belki paylaşım amaçlı bir kaç upload yapabilirsin? :)

İmza...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

olur hacı neden olmasın yarın kurcalarım biraz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

clogu bunu yazdı:
    -----------------------------

olur hacı neden olmasın yarın kurcalarım biraz

tamamdır hocam upload yapmak istersen pm at bilgilendiririm. :)

İmza...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

clogu bunu yazdı:

Hocalar bu ara bolca bos vaktım var ve bu tıp seylere merak saldım.  Elimde bircok iyi torrent sitesinin üyeliği var. İyi filmleri daha paylaşım sitelerine düşmeden torrentten çekeebiliyorum. Ama bunları sadece ben izliyorum. Bunlarla ilgili para kazanmak amaçlı ne yapabılrım. Mesela hotlink hesabı lınk kısaltma vb. nerelerde paylasılır hangı siteler daha fazla hıt getırır. Yardımcı olursanız sevnırım.

Hocam öyle linklerden para kazanma olayı bence ölmeye başladı.Birçok upload sitesi kapandı, çoğu da yolda.Kapanmasa bile en ufak bir şikayette ya da farketme durumunda hesabınla birlikte linklerini siliyorlar.Yani uğraştığın emeğe yazık bence.

Tabi hala bu işten para kazananalar vardır ama onlar da bence artık illallah etmiştir bu durumdan.

Yapabileceğin şey bence sağlam paylaşım forumlarına mesaj at boş hdd ye istek üzeri film, oyun vs doldurulup verilir diye, makul bir ücrete müşteri bulabilirsin diye düşünüyorum.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

bendede var baya bi film oyum vs vip site açıp yol almak lazım aslında

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bugun bu işlerle az çok uğraşan birisi söyledide megafile mı her ne ise oraya upload et linki kısalt yayınla hem download olunca ordan kazan hem tıklandıkca dıger taraftan dedı ama ayda bır hesapların patlar dedı dogrumudur her ıkısıde yapılabılır mı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tnrsk bunu yazdı:

bendede var baya bi film oyum vs vip site açıp yol almak lazım aslında

Aslında sırf cevremden oyun fılm ısteyenlere flash la goturmek yerıne link versem link versemm satsam daha ıyı kazanırım ama bole bi paylasım sıtesı acılsa katılırım 

Edit: Bİzim elemanlar bi torrent mi p2p sitesimi yapmıslardı noluyo o duruyomu en azından burdakı murıdler izlesin filmleri 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

o işler bitti para filan kazandırmıyo artık.

ZalımMadam.10.07.24
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

torrent sitesi yalan oldu :D

letitbit, turbobit indirmeye para veriyor.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 1507 Toplam Mesaj: 10