Film Partları Hakkında.
-
arkadaslar pek fazla download part hakkında bilgim yok sanalada yeni girdim sayılır
yerli bir film indirdim 4 part'dan olusuyor. yaklasık 2-3 saatte indi.
mesela part1 tıklayınca filmin tamamını gösteriyor.baslangıctan sonuncuya kadar
ben part 2 indirmesem olurmu acaba
-
olurmu hiç indiriceksin tabiki filmi bölüyorlar artık kaç part olursa, hepsi birbirini tamamlıyor..
-
kardeşim o partlar hepsini bir biri ne bağlı saylırr.. upload eden arkadas onu partlara ayırıyor zaten 2. partı indrmeden acma ya calışsan hata werirrr ama ynede farklı br yol söleymm ;)
bir filmi indir ilk partı dielimki filmin görüntü kalitesine bakcan arşivli hale gelip ters tıkla klasöre cılkart de o çıkarırken 2. part a sıra geldiğinde hata werirr o hata ekranı nı falan kapama klasöre cıkar dediğin yerde çıkan klasöre gel filmin ilk partında kaç da warsa onu görürrsün iiyi bir yöntemdir cunküü nasıl olduğunu bilmediğin görüntü kalitesinde filmler indirmezsinn
Not : o çıkan ilk partı izlemek içinde özellikle gom player ı tawsiye ederim en çok onda acılıyorr
-
arkadaslar bide ben filmi flasha atmak istiyorum 4 partıda flasha mı atıcam nasıl yapıcam ?
-
filmi klasöre cıkart öle at daha kolay olurr kardeşim
-
NPaX bunu yazdı:
-----------------------------
filmi klasöre cıkart öle at daha kolay olurr kardeşim
-----------------------------hocam part 1 part 2 part 3 herhangi birini çıkartsam sorun olusurmu
-
ilk partın üstüne gel ters tıkla kalsöre cıkart de fark etmez ;)
-
NPaX bunu yazdı:
-----------------------------
ilk partın üstüne gel ters tıkla kalsöre cıkart de fark etmez ;)
-----------------------------tamam hocam sağolasın :)