Film Sitemi Satıyorum
-
Merhaba;
bildiğiniz gibi elimde bir kaç internet sitesi mevcut. Müzik sitem "www.kisadalga.com" ile olan içeriğin gelişmesi üzerine film sitemi satıyorum.Site Adresi: www.sinefilmizle.org
Hit: Günlük +250 Tekil Hit - Haftasonları: 500 tekil hit // Günlük Sayfa İzlemesi: 1000 civarı
Domain: IHS
Herhangi bir ban/yasak var mı: Hayır
Host Dahil mi: 2 ay Civarı
Lisans: Wordress - Oz Movie Teması
Site İçeriğinde;
Oz Movie Teması - 50 LiraWp-Dynamite Eklentisi - 70 Lira
Wp-İmletir v3: 30 Lira
Wp-Oto-Etiketçi : 30 Lira
SuperBot: 55 Lira
Site zamanında günlük 4K gören bir site idi, halen birçok arama sonucunda ilk sayfada yer alıyor. İlgilenemediğim için satıyorum. Fiyat olarak vereceğiniz teklifleri bu duruma göre verirseniz sevinirim.** Komik rakamlar lütfen vermeyin, ciddi teklifleri beklyorum
-
aylık geliri varmı ? hocam
-
hocam reklam yok sitede fakat dilerseniz adcash hesabını da verebilirim eskiden kalma, içeriğinde 35 € var.
-
:)( hayirli isler konu up olsun
-
min ne istiyorsun hocam ?
-
h2so4 bunu yazdı
min ne istiyorsun hocam ?
hocam site eklentisiz haliye 200 lira eder en azından... Zamanında günlük 4K hit gören bir site biraz sosyal medya imlemes ile 2 ayda eskiye döner.
-
hocam bilgilendirme olarak kabul et, zamanında 4k görmesi hiç bir şey ifade etmiyor. çünkü hit google dan geliyor ve google sürekli algoritma değiştiriyor. o zamanın altından çok su aktı, google çok değişti.
hayırlı satışlar. -
FOXXLY bunu yazdı
hocam bilgilendirme olarak kabul et, zamanında 4k görmesi hiç bir şey ifade etmiyor. çünkü hit google dan geliyor ve google sürekli algoritma değiştiriyor. o zamanın altından çok su aktı, google çok değişti.
hayırlı satışlar.hocam anlıyorum zaten ben onu bilgilendirme olarka söylüyorum. Şu an r10 da böyle bir siteyi eklentisiz 200 liraya bırakıyorlar bunu da belirtmek de isterim.
-
son bir kere güncelleyeyim, olmadı başka yerden satacağım.