Film Sitesi Açıcam | Projeye Ortak
-
Yine kafamda bi proje var ve yine projeme ortak arıyorum. Ortak aramamın sebebi yetişemiyorum elimde bir sürü site var :)
Film & oyun indirme sitesi açıcam. Büyük ihtimalle forum yada blog tarzı bişey kurarız.
Hosting sorun değil serverım var.
İlgililer pm çekebilir...
Not: google reklamlarını çakıcam kazanırız inş seo kasıcaz :D
-
filmdukkani.info diye bir domain var elimde gecenyil nurky ile sharpshooter abi proce yapacaz diye aldirmislardi :) kullanirsan domaini hibe edeyim :)
-
film ve oyun sitem olmasa ortak olurduk :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------filmdukkani.info diye bir domain var elimde gecenyil nurky ile sharpshooter abi proce yapacaz diye aldirmislardi :) kullanirsan domaini hibe edeyim :)
-----------------------------
hocam info domaine karşı bi değişik bakıyorum infodan başka yokmu :D@JohnD
adı ne :D
-
Hocam sağlam bi tim kurman lazım.. Uploader filan çok önemli bu tarz olaylarda. 7/24 upload makinası açık kalıcak, Neti up için sağlam olcak filan.. Siteyi kurduktan sonra genel anlamda yardımcın olabilirm.
-
torrent sitesi aç sana benden 200 tl
-
tolgasen bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------filmdukkani.info diye bir domain var elimde gecenyil nurky ile sharpshooter abi proce yapacaz diye aldirmislardi :) kullanirsan domaini hibe edeyim :)
hocam info domaine karşı bi değişik bakıyorum infodan başka yokmu :D@JohnD
adı ne :D
-----------------------------oyunman.net bu oyun bunun günlük 3k tekil hiti var şimdilik ii
divx4ever.net buda film bunu yeni açtım bişeye benzemiyo :p
-
işyerinde 5 mb upload hız var istersen elimdeki filmleri uplarım vakit buldukça.
-
sanane bunu yazdı:
işyerinde 5 mb upload hız var istersen elimdeki filmleri uplarım vakit buldukça.
not aldım :) -
Hadi bakalım pm atarsın bana ;)
-
bende elimdeki film&dizi arşivinden bişeyler upload edebilirim. torrent sitesi aç hacı hep destek tam destek :)