Film Sitesi İçin Scripti Önerisi?
-
Arkadaşlar merhaba.
@katilbey ile birlikte
Www.8inema.com
Domaininie sahibiz. Biz bu siteye hem film önerisi için ufak bi blog ardından subdomain ile film sitesi açmayı planlıyoruz. Bizim işimize en kolay kullanışlı içerisinde otomatik botları olan hangi script olur acaba?, bilen kullanan varmıdır neyi tavsiye edersiniz?
-
Bilemiyorum tutarlılığı var mi nedir ne değildir güzel midir fiyat uygun mu ? Fikri olan.
-
Hocam beğenirsen benim sitedekini sana cüzi bi miktara satabilirim filmsehri.net
Wordpress ama. Nette bitek 720pizle de var o biraz daha farklı başka diğer sitelerde yok. -
Konu takip,
Bi mürid satış koymayaydı açıyordum bende bi site ama olmadı işte. tamamen zevk için yapacaktım (okul için bi proje idi) şimdi kendim bakiniyorum yapayım die ama düzgün bir şey bulamadim. Filmlimani.com gibi sadece bir şey arıyorum. Onların ki de kendi tasarım imiş galiba yok başka nette sade hoş bir şey.
Up niyetine.
-
wordpressin nesi var ? dizibox bile wordpress.
heza bunu yazdıKonu takip,
Bi mürid satış koymayaydı açıyordum bende bi site ama olmadı işte. tamamen zevk için yapacaktım (okul için bi proje idi) şimdi kendim bakiniyorum yapayım die ama düzgün bir şey bulamadim. Filmlimani.com gibi sadece bir şey arıyorum. Onların ki de kendi tasarım imiş galiba yok başka nette sade hoş bir şey.
Up niyetine.
Yapalım aynı temayı hocam ayıpsın :)
Shephard tarafından 21/Ara/15 23:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Shephard bunu yazdı
Up niyetine.
Wordpress e bok atan yok hocam, ben zaten kar amacı gütmeden okuduğum bölümdeki arkadaşlar için bi film sitesi açacaktım. Bu yüzden 50 dolar vs vermek içimden gelmedi null veya warez de kullanmak istemedim. Hani piyasada beleş veya uyguna tema varda biz mi kullanmadık. Gerçi şimdi jeton düştü wordpress isyanın bana değil galiba :)))) dizilab in clone scriptini buldum geçen gün ama deneme imkanım olmadı. Çalışıyor mu emin değilim.
Kaça yaparsın peki aynısını? (bkz:filmlimani.com)
-
heza bunu yazdıShephard bunu yazdı
Up niyetine.
Wordpress e bok atan yok hocam, ben zaten kar amacı gütmeden okuduğum bölümdeki arkadaşlar için bi film sitesi açacaktım. Bu yüzden 50 dolar vs vermek içimden gelmedi null veya warez de kullanmak istemedim. Hani piyasada beleş veya uyguna tema varda biz mi kullanmadık. Gerçi şimdi jeton düştü wordpress isyanın bana değil galiba :)))) dizilab in clone scriptini buldum geçen gün ama deneme imkanım olmadı. Çalışıyor mu emin değilim.
Kaça yaparsın peki aynısını? (bkz:filmlimani.com)
ne ücreti hocam vakit lazım sadece. :) gündüz pmleşelim.