folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Film Sitesi İçin Scripti Önerisi?

Film Sitesi İçin Scripti Önerisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba. 

@katilbey ile birlikte 

Www.8inema.com

Domaininie sahibiz.  Biz bu siteye hem film önerisi için ufak bi blog ardından subdomain ile film sitesi açmayı planlıyoruz.  Bizim işimize en kolay kullanışlı içerisinde otomatik botları olan hangi script olur acaba?, bilen kullanan varmıdır neyi tavsiye edersiniz?  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

http://m.r10.net/script-satisi/1324434-yildiz-film-scripti-piyasanin-en-islevsel-ve-esnek-film-scripti-ile-tanismaya-hazir-olun.html

Bilemiyorum tutarlılığı  var mi nedir ne değildir güzel midir fiyat uygun mu ? Fikri olan.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Hocam beğenirsen benim sitedekini sana cüzi bi miktara satabilirim filmsehri.net

Wordpress ama. Nette bitek 720pizle de var o biraz daha farklı başka diğer sitelerde yok.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Konu takip, 

Bi mürid satış koymayaydı açıyordum bende bi site ama olmadı işte. tamamen zevk için yapacaktım (okul için bi proje idi) şimdi kendim bakiniyorum yapayım die ama düzgün bir şey bulamadim. Filmlimani.com gibi sadece bir şey arıyorum. Onların ki de kendi tasarım imiş galiba yok başka nette sade hoş bir şey. 

Up niyetine.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

wordpressin nesi var ? dizibox bile wordpress.

heza bunu yazdı

Konu takip, 

Bi mürid satış koymayaydı açıyordum bende bi site ama olmadı işte. tamamen zevk için yapacaktım (okul için bi proje idi) şimdi kendim bakiniyorum yapayım die ama düzgün bir şey bulamadim. Filmlimani.com gibi sadece bir şey arıyorum. Onların ki de kendi tasarım imiş galiba yok başka nette sade hoş bir şey. 

Up niyetine.

Yapalım aynı temayı hocam ayıpsın :) 

Shephard tarafından 21/Ara/15 23:42 tarihinde düzenlenmiştir

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

heza bunu yazdı

Konu takip, 

Up niyetine.

Wordpress e bok atan yok hocam, ben zaten kar amacı gütmeden okuduğum bölümdeki arkadaşlar için bi film sitesi açacaktım. Bu yüzden 50 dolar vs vermek içimden gelmedi null veya warez de kullanmak istemedim. Hani piyasada beleş veya uyguna tema varda biz mi kullanmadık. Gerçi şimdi jeton düştü wordpress isyanın bana değil galiba :)))) dizilab in clone scriptini buldum geçen gün ama deneme imkanım olmadı. Çalışıyor mu emin değilim.

Kaça yaparsın peki aynısını? (bkz:filmlimani.com)

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı

heza bunu yazdı

Konu takip, 

Up niyetine.

Wordpress e bok atan yok hocam, ben zaten kar amacı gütmeden okuduğum bölümdeki arkadaşlar için bi film sitesi açacaktım. Bu yüzden 50 dolar vs vermek içimden gelmedi null veya warez de kullanmak istemedim. Hani piyasada beleş veya uyguna tema varda biz mi kullanmadık. Gerçi şimdi jeton düştü wordpress isyanın bana değil galiba :)))) dizilab in clone scriptini buldum geçen gün ama deneme imkanım olmadı. Çalışıyor mu emin değilim.

Kaça yaparsın peki aynısını? (bkz:filmlimani.com)

ne ücreti hocam vakit lazım sadece. :) gündüz pmleşelim.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
Toplam Hit: 899 Toplam Mesaj: 7
film sitesi scripti