Film Sitesi Olan Müridler Daha Önce Karşılaştığınız Telif Hakkı Olayları ?
-
Merhaba arkadaşlar bikaç sorum var film sitesi olanlar yanıtlarsa sevinirim.
Film sitenizde daha önce telif hakkı uyarısı geldimi ?
Telif hakkı davası açıldımı ?
Yada kaç yıllık siteniz var ve kaç kere geldi telif hakkı uyarısı ?
Açık bi şekilde cevaplarsanız çok memnun olurum
-
toplamda dizi-film karışık olarak 3200 tane var, hiçbir mail almadım.
eğer ftp ye filmi yüklemezsen uyarı gelsede birşey olmaz. yasal olarak yasaksa bile mail geldikten 3 gün içinde kaldırabiliyorsun.
-
DarkFall bunu yazdı
eğer ftp ye filmi yüklemezsen uyarı gelsede birşey olmaz. yasal olarak yasaksa bile mail geldikten 3 gün içinde kaldırabiliyorsun.
Cevap için eywallah. Yanlız footere yazı koymakla felan olmuyo o işler hocam. Başına iş açılan yani dava açılan bi ton adam var ama ayrıntıları sormak hiç aklıma gelmemişti.
Şimdi burdanda sorayım. Dava neden açılmış haklarında. Daba süreci nasılmış ve sonuçlanması nasıl olmuş
-
ErotikPanda bunu yazdıDarkFall bunu yazdı
Cevap için eywallah. Yanlız footere yazı koymakla felan olmuyo o işler hocam. Başına iş açılan yani dava açılan bi ton adam var ama ayrıntıları sormak hiç aklıma gelmemişti.
Şimdi burdanda sorayım. Dava neden açılmış haklarında. Daba süreci nasılmış ve sonuçlanması nasıl olmuş
hocam adamlar kolay kolay dava açmazlar, binlerce site var,hangisiyle uğraşsınlar, uyarı mesajı atarlar sitelere telif hakkı olan film için.
eğer 1 ila 2 gün içinde filmi siteden kaldırırsan problem olmaz, kaldırmazsan o zaman dava açarlar.
sonra vay efenim ben bilmiyordum haberim yoktu bana mesaj atmadılar, oğlum yaptı, ben yapmadım deme :)
koyarlar valla güzel bir ceza :)
-
Hocam mesela belgeselciler direk dava açıyor ve aslında bilindiği gibi uyarı mesajı zorunluluğuda yok.
ünideyken arkadaşıma açıldı ve ne mail ne iletişim olmadı.
Ama film sektöründede böylemi diye merak ettim.
Asıl merak ettiğim hakkında dava açılan mürid varsa hangi yollardan geçti on öğrenmek istiyorum.
-
Yok öyle uyarmadan kapatmak. O kanunu gösterip itiraz etse arkadaşın haklı çıkardı ama yinede mahkeme işleriyle uğraşmak zarar ziyan. Öyle binlerce tl kazanmıyorsa film blogcularının uğraşmayacağını bildiklerinden doğru yanlış bakmadan saldırıp kapatıyolar
-
HolyOne bunu yazdı
Yok öyle uyarmadan kapatmak. O kanunu gösterip itiraz etse arkadaşın haklı çıkardı ama yinede mahkeme işleriyle uğraşmak zarar ziyan. Öyle binlerce tl kazanmıyorsa film blogcularının uğraşmayacağını bildiklerinden doğru yanlış bakmadan saldırıp kapatıyolar
Hocam yapan yapıyo sonuçta ceza alıp almamak değilde mahkeme süreci oluşuyor.
O değilde sen bi kaç tane yazsana telif yüzünden tbt ye açılmıştı bi kaç dava sanırım yanlış hatırlamıyorsam ?
Neler oldu ?