Film Sitesinde Ki Trojen Olaya Bak Arkadaş Gunlukfilm‘E Girmeyin
-
http://gunlukfilm.com/page/2 sitesine giriyorum film izlemek için bakdım chrome den bir şey sokuşuyor fbquick adında dosya dowlander version 9 dedim ben bir yere tıklamadım indiriyor hemen virustatal da taratım
olaya bak ya nerden film izliyecez her yerden trojen keylogger sokmaya çalışıyorlar botnet nedir bu aq ya ayar oldum
teknoindex.com/fb_quick/fbquick.exe gelen uzantıda bu sanırım site taraması da aşağı da
-
Bu alanda yenıyım ama trojansız bı sıte var :))) benım sıtem www.dizisayfam.com
-
Saldırgan site olarak rapor ettim...
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Saldırgan site olarak rapor ettim...
-----------------------------eyvallah üstadım
-
bu aq programını açdım pc de bulunan her şeye müdahale ediyor özelikle web tarayıcılarına

-
5-10 gün önce bazı film izleme sitelerinde karşılaşmıştım, linux kullandığım için kodlar kabak gibi önüme dökülmüştü. karşılaştıklarımın hepsini şikayet ettim...
-
htfilm dede java vardı sorgusuz a denkgelmiştim bir serial sitesinde az daha gidiyorduk D:
-
Dün bende denk geldim aynı sitede . Download manager diyor indirmek istermisin :D
Sonra google dayıdan aradım sanırım zararsız diyende var zararlı diyende var
Facebook bildirimleri içinmiş yinede indirmedim tabide fazlada üstelemedim ...
Mert sarıcaya gönderirsek o detaylı inceleme yapabilir...
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------Dün bende denk geldim aynı sitede . Download manager diyor indirmek istermisin :D
Sonra google dayıdan aradım sanırım zararsız diyende var zararlı diyende var
Facebook bildirimleri içinmiş yinede indirmedim tabide fazlada üstelemedim ...
Mert sarıcaya gönderirsek o detaylı inceleme yapabilir...
-----------------------------aynen bana da öyle oldu dowlander diye düşdü herkese farklı oynuyor heralde :D piç trojen