Film Upload İle İlgili Bilgisi Veya Başka Önerisi Olan?
-
bildiğiniz gibi sineland.com üzerinde çalışmalarım devam ediyor. filmleri diğer sitelerden çektiğim için 1-2 tanesi dışında hepsi silinmiş. geniş band ve alan veren ücretsiz siteler varmı bildiğniz? örn: somee.com gibi ama o da 100 mb veriyor:S çok çok daha yüksek lazım. filmleri kendi sunucumda tutsam ayrı bir sıkıntı diye biliyorum? bunların dışında farklı önerisi olanlarada açığım.
-
hocam müyap sorun olmuyor mu ya bu online izleme siteleri için ? bakıyorum herkes yapıyorda..Getirisi varsa bu işin bende giricem ücretli host varmı bildiğiniz film yüklemek için ?? tek parça oalrak atabileceğimiz,takılmayan hızlı bişeyler ??
-
hocam sosyal paylaşım ağlarına parça parça yükleyince sıkıntı olmuyor diye biliyorum. bu hostgatordaki sınırsız olayı gerçek mi. deneyen var mı?
-
gerçek değil hocam işin cıvkını çıkartınca donduruyolar hesabını
-
ücretli yokmu ya emled kodu veren,izlettiren ? zaten parça parça çok amatörce olur kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez.
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
ücretli yokmu ya emled kodu veren,izlettiren ? zaten parça parça çok amatörce olur kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez.
-----------------------------tek parça pre alirsan orjinal dosyayı da indirebilirsin yada normal direk izleyebilirsin.
emled kodu veriyor
-
videobb hoş değil ya:S içime sinmiyor o site^o)
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------
videobb hoş değil ya:S içime sinmiyor o site^o)
-----------------------------istediğin özelliklerde daha ne arıyorsun anlamadım hoca fileserve ve megaupload dan da dosya çekebiliyor ftp ve remote de var embled var
tek parça neyse aradığın özelliklerde başka megavideo var oda tr de pek tercih edilmiyor