Film Yapimi (Making)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RUZI
    RUZI's avatar
    Erkek

Selam olsun uzak  Sibiryadan tum hacilara...nihay hayalim gercek oldu. Sibiryadayim su anda artik 1 hafta oldu..Turkiyeyle saat varkimiz tam tamina 8 saatdir...:( 

Bir ricam olucak sizlerden gecenlerde bi yerde gormusdum de film magin tum filimlerin yapim asamisina gostren bi viedo vardi .Yardimci ola bilirmisinz o tip videolara merak sardim da.saygilar ve sevgiler sibiryadan

1.Evlilik. 2.Cep Telefonu. 3.Para. Iste Insan Oglunu icat etdigi 3 sacma sey. RUZI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Konuyla alakasi yok da Sibirya'ya ne icin gittim merak ettim.

Bortubocek sever
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Film Yapmak derken ben anlıyamadım sanırım.. Animasyon Film yapımındanmı Bahsediyorsun.?

Hakket Sibiryada Eskimolar varmıdır.?

ShockMan tarafından 12/Eki/12 12:22 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RUZI
    RUZI's avatar
    Erkek

Hacilar acayip bi yere dusmusum ki..sormayin .Tam-tamina 13 gun renle yol geldim..:(uyumakdan trende kafam sisdi.is icin gelmisim buraya simdilik evraklarim yerinde olmagixi icin ise cikamiyorum malesef.Eskimolar var evet burdan azacik 80 km uzaklikda yasiyorlar ama alis veris icin sehre geliyorlar. ama les gibi balik kokuyorlar beyaa....

1.Evlilik. 2.Cep Telefonu. 3.Para. Iste Insan Oglunu icat etdigi 3 sacma sey. RUZI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek
    RUZI bunu yazdı

Hacilar acayip bi yere dusmusum ki..sormayin .Tam-tamina 13 gun renle yol geldim..:(uyumakdan trende kafam sisdi.is icin gelmisim buraya simdilik evraklarim yerinde olmagixi icin ise cikamiyorum malesef.Eskimolar var evet burdan azacik 80 km uzaklikda yasiyorlar ama alis veris icin sehre geliyorlar. ama les gibi balik kokuyorlar beyaa....

Hoca 13 gun trenle nerden nereye gittin, o ne ya oyle :D

Bir de ne isi yapacaksin orda,cidden merak ettim. 

Bortubocek sever
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Sibirya denince duygulandım. Novosibirsky'de 6 ay kalmıştım. Soğuk bölgenin sıcak insanlarına selam söyle =)

Toplam Hit: 924 Toplam Mesaj: 6