Film Yapimi (Making)
-
Selam olsun uzak Sibiryadan tum hacilara...nihay hayalim gercek oldu. Sibiryadayim su anda artik 1 hafta oldu..Turkiyeyle saat varkimiz tam tamina 8 saatdir...:(
Bir ricam olucak sizlerden gecenlerde bi yerde gormusdum de film magin tum filimlerin yapim asamisina gostren bi viedo vardi .Yardimci ola bilirmisinz o tip videolara merak sardim da.saygilar ve sevgiler sibiryadan
-
Konuyla alakasi yok da Sibirya'ya ne icin gittim merak ettim.
-
Film Yapmak derken ben anlıyamadım sanırım.. Animasyon Film yapımındanmı Bahsediyorsun.?
Hakket Sibiryada Eskimolar varmıdır.?
ShockMan tarafından 12/Eki/12 12:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Hacilar acayip bi yere dusmusum ki..sormayin .Tam-tamina 13 gun renle yol geldim..:(uyumakdan trende kafam sisdi.is icin gelmisim buraya simdilik evraklarim yerinde olmagixi icin ise cikamiyorum malesef.Eskimolar var evet burdan azacik 80 km uzaklikda yasiyorlar ama alis veris icin sehre geliyorlar. ama les gibi balik kokuyorlar beyaa....
-
RUZI bunu yazdı
Hacilar acayip bi yere dusmusum ki..sormayin .Tam-tamina 13 gun renle yol geldim..:(uyumakdan trende kafam sisdi.is icin gelmisim buraya simdilik evraklarim yerinde olmagixi icin ise cikamiyorum malesef.Eskimolar var evet burdan azacik 80 km uzaklikda yasiyorlar ama alis veris icin sehre geliyorlar. ama les gibi balik kokuyorlar beyaa....
Hoca 13 gun trenle nerden nereye gittin, o ne ya oyle :D
Bir de ne isi yapacaksin orda,cidden merak ettim.
-
Sibirya denince duygulandım. Novosibirsky'de 6 ay kalmıştım. Soğuk bölgenin sıcak insanlarına selam söyle =)