folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Filmdeki Arka Plan Rusca Dublajı Silme ?

Filmdeki Arka Plan Rusca Dublajı Silme ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renato
    Renato's avatar
    Erkek
    arkadaslar cok özel ve zor bulundan bir filmi indirdim ama gelgeleim içinde hem kendi dilinde seslendirme hemde DAHA SERT VE YÜKSEK SESLİ bir rusca dublaj var.. Cift ses degil ve böyle izliyemiyorum. arka plandaki sesi nasıl cıkaracam ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Ulead Video Studio ile ses ile görüntüyü komple ayırabilirsin. Filmin orjinal sesi ve dublaj sesini ayırabileceğini sanmıyorum.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

O sesi kaldırmak gibi bir olay yok hocam bildiğim kadarı ile.

Bir ümit sormuşsun ama...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

ac3 se ses galiba mkvmerge ile değiştirebilir yeni ses dosyasını yükleyebilirsin.İnternette kullanımı bulunabilir...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

banada dikkasizlikten birkaç tane film denk gelmişti öyle malesef kayda değer bir çözümünü bulamamıştım bende. arkadaşın dediği gibi sesler tam olarak ayrılmıyor birbirinden ancak film için yeni bir ses dosyası bulursan ve onu uygun senkronla monte edersen işini görür. bu kadar uğraşmak yerine başka bir versiyon indirmek mantıklı olur bence hocam :)

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

hocu film konuluysa adını verirsen bende araştırırım nette :|

Toplam Hit: 3011 Toplam Mesaj: 6