Film,Dizi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zero43
    zero43's avatar
    Erkek

arkadaşlar izlediğim diziler var mesela merlin 3. sezon yada fringe 3. sezon diyelim hepsini hotfile yüklemişler yokmu rapid yüklü olan yer nete baktım yok. hotfile accountta yok bnm bulduklarımda bir saatlik oluyor ertesi gün aynı dert varmı bir site böyle rapide yükleyen yada ne yapabilirim yardım lütfen

zero43
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

indivx.org.tr

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

en güzeli torrent:D

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Erkek

evet hocam rapid falan uğraşma torrentle indir dediğin diziler zaten  hit seeder çoktur cabucak  indirirsin rapid artık eski rapid değil süründürüyo !

Kelimeler Kanatır !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam yeni dizileri bulamassında eski dizileri bulabilirsin rapidde

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QnX
    QnX's avatar
    Erkek

şu torrenti bi türlü çözemedim gitti...!

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zero43
    zero43's avatar
    Erkek

torrenti bende çok anlamıyorum torrent sitesi lazım önce dimi sonra emule gibi program   bikere denemiştim ama baya yavaştı var mı yardımcı olabilecek

zero43
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Beyler torrent basit bir olay anlatayım. Kendi kullandığım yöntemi adım adım yazıyorum.

Öncelikle indireceğim şeyin adını sonuna torrent koyarak google' a yazıyorum örn

Dexter torrent.

arama sonuçlarında isohunt denen sitenin bağlantısına tıklıyorum. Karşımda çook büyük oranda birçok seçenek çıkıyor.

bu seçeneklerden benim işime yarayan S ve L tablosunda en yüksek sayısı olan torrente tıklıyorum ve yorum varsa Comment bölümüne tıklayıp torrentteki şeyin aradığım şey olup olmadığına bakıyorum eğer 2-3 kişi fake demişse indirmeyiniz. başka birşeydir içindeki

eğer awesome, thx, good quality vb torrentin iyi olduğuna dair işaretler varsa download torrent tuşuna basıp torrenti indiriyorum

İndirdiğim torrenti önceden yükledğim utorrent programının içine sürüklüyorum ve işlem tamam

anlatamadığım bir yer varsa yardımcı olabilirim. başka sitelerden de indirebilirsiniz ama ben bu siteyi tercih ediyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Hoca giriyoruz torrentz.com'a ardından şunu yazıyoruz "Dizi Adı S01E01" bu dizinin 1. sezonunun 1. bölümünü aradığımız anlamını taşıyor. Akabinde enter'a bastığımızda liste geliyor, genelde en üstteki sağlam oluyor torrentz'de. Ardından altyazı uyumluluğu için bir altyazı sitesine girip kontrol ediyoruz o sürüm için uyumlu altyazı var mı diye. Var ise torrentz'de o bağlantıya altyazıya tıklıyoruz ve gelen sayfada "torrent download locations" başlığı altındakilerden birini seçiyoruz, btjunkie iyidir adult reklam hiç görmedim henüz. Neyse o siteden .torrent uzantılı dosyayı indirdikten sonra herhangi bir torrent programı ile açıp indirme işlemine başlıyor, ben uTorrent programını kullanıyorum seçim sana ait. Gayet hızlıdır diziler çıktığı gün direk indirdiğimde 8mbit bağlantı ile 600-700kb/sn'nin altına düşmedim pek.

Edit: İmla hatası yapmışım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

http://www.kickasstorrents.com/ güzeldir dizilerin yayınlandığı gün indirirsen daha kısa sürede indirebilirsin.

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zero43
    zero43's avatar
    Erkek

arkadşalar pes 2011i dediğiniz gibi torrenten indireyim dedim 10kb civarında indiriyor bmudur torrent olayı sizde deneyin bakalım

http://www.favoriforumum.net/f524/pes-2011-full-turkce-surum-torrent-zamunda-60135/

zero43
Toplam Hit: 1745 Toplam Mesaj: 11