folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Filme Altyazı Gömmek Yada 5800 Da Alt Yazılı Film İzlemek

Filme Altyazı Gömmek Yada 5800 Da Alt Yazılı Film İzlemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

başlıktanda anlaşıldıgı gibi 5800 alt yazılı film izlemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim aklıma alt yazıyı filme gömerek olabilir die düşündüm ama en saglıklısı nasıl olur hangi programla  olur özellikle convert ederken hızlı olması tercihim bazı programlar saatlerce convert ediyor

şimdiden teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

http://www.nokiasoftware.net/symbian-applications-os-9-4/26450-smart-movie-4-10-s60v5.html

Alt yazıları harici olarak açıyor, converter'ı da var piyasada.. Tavsiye ederim güzel programdır :)

Not: Link sağlam mı bilmiyorum :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Total Video Converter'da var. Ben iphoneum için aynısını yapıyordum. Avi'den mpeg4 formatına çeviri yaparken ana menüde subtitle kısmında altyazısınıda gösteriyordum ve çeviriyordum filmi. Altyazı filme gömülüyordu... Tavsye ederim.

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

mp4 e çevirdim ama görüntü siyahtı ses vardı :D codec problemi oldu yani hangi uzantıya çevirirsem sorun olmaz

total videoyu indirdimm 5800 hariç bütün telefonlara göre convert edio :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

mp4 e çevirdim ama görüntü siyahtı ses vardı :D codec problemi oldu yani hangi uzantıya çevirirsem sorun olmaz

total videoyu indirdimm 5800 hariç bütün telefonlara göre convert edio :D

-----------------------------
     denemek lazım hocam şimdi ne desem yalan olur... h264 var bak, olmadı N90 serisi mpeg4 yaptır. Olmadı 9300 için 3gp yaptır... Elbet tutar birisi. Önce küçük bir diliminde dene. Bak subtitlenin üstünde zaman dilimlemede var. ilk 10 sn için yaparsan daha kısa sürer. Eğer çevirirse 10 sn güzel bi şekilde filmin tamamına uygularsın olur...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Allok'un mp4 convertı işini görür. Forumda seriali de mevcut. Alt yazı gömme işlemi de var. Çözünürlüğü 320x240 yaparsan izleyebilirsin 5800'da.

Toplam Hit: 2866 Toplam Mesaj: 6