Filmleri Tv'de İzlemek ?
-
pcde kayıtlı filmleri,tvde izlemek için üretilmiş hardiskli ve tüm formatları destekleyen cihaz var mı?
-
harddiskli media playerlar var. veya ayni özellikte smart media playerlar var.
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------
harddiskli media playerlar var. veya ayni özellikte smart media playerlar var.
-----------------------------heh hardiskli media player diye aratınca buldum tşklr
alınmasını tavsiye ediceginiz bi cihaz var mı?
-
bi cihaz vardi hdd yi bagliyosun resim muzik film herseyi acabiliyosun tv de. adi aklima gelmedi bi cihaz var usb yu hdd yi bagliyosun ve cihazin kumandasindan kontrol ediyosun. google da arat bulursun.
burdan bakabilirsin arkadasimda vardi daha kucuk ve kullanisli birseydi.

http://www.chip.com.tr/konu/Bagla-ve-izle-HDD-den-TV-ye_4658.html
-
Bu tip cihazlari kullanmadim, ancak kullanan akrabam vardi memnunlardi. Marka ve modelini animsayamacagim su anda...
-
Hocam bİr kablo vardı adı aklıma gelmedı tv yı pcnın monıtörü gibi kullanabılırsın.Bılgısayarcılarda vardır bu kablodan yada netten bulabılırsın.
-
FLooXy bunu yazdı:
Hocam bİr kablo vardı adı aklıma gelmedı tv yı pcnın monıtörü gibi kullanabılırsın.Bılgısayarcılarda vardır bu kablodan yada netten bulabılırsın.
-----------------------------ekran kartının canavar olması lazım o iş yaş
aleti ulduk parasınıda bulunca yapcaz bişiler artık
-
FLooXy bunu yazdı:
-----------------------------bende bu işi yaptım, ama görüntü geliyo ses gelmiyodu başta. sonra onunda kablosunu aldım. sadece 1 kere görüntüyle ses aynı anda geldi :D o akdar kasmama ragmen becerememiştim.
-
1 sene tv yi monitör olarak kullanmıştım ünideyken harddiske falan gerek yok git bi elektronik mağazasına bulursun gayete güzel oluyo.