folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Filmlerin Bulunduğu Klasörlerde Sürekli Explorer.Exe Hatası Alıyorum :|

Filmlerin Bulunduğu Klasörlerde Sürekli Explorer.Exe Hatası Alıyorum :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

evet garip bir olay, konuyu nereye açacağımı da şaşırdım açıkçası :)

internetten indirdiğim filmleri ayrı ayrı klasörlere yerleştirdim, birçoğuna girdiğim zaman aşağıdaki gibi bir olay gerçekleşiyor:

http://img126.imageshack.us/img126/5015/sssssqz3.jpg

o film dosyasını başka bir klasöre taşıdığımda, o klasöre girince gene aynı hatayı veriyor.

ama hepsinde değil, büyük bir kısmında oluyor.

acaba bu dosyalara enjekte edilmiş bişeyler mi var diyicem de hiçbişey anlamış değilim :| 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

3 nedeni vardır...

1. Thumbs.db dosyan bozulmuştur

klasörünün d:\ filmler kalsörü olduğunu varsayalım

başlat calıştır cmd yaz commanddan

d:

cd filmler

attrib -h -r -s -a *.* 

del *.db

yaz sonra tekrar gir...

2. Codec problemi vardır, explorer kücük resimi açmaya calışırken sıcıodur

http://www.codecguide.com/download_mega.htm adresinden kazaa lite mega codec packin son versiyonunu indir...

3. Videolarda bozuk olan vardır, minik görüntüsü oluşturulmaya calışırken problem cıkartıyordur,

Bilgisayarımını ac bi klasöre gir,  orada listelemeyi detaylı yap sonra tepeden klasör seçeneklerinden Görünüm menüsünden, bütün klasörlerni görüntüsünü bunun gibi yap seçeneği var üstteki sol tuş windows ingilizce oldğu için türkçesinde tam olarak ne yazıyo bilmiom sonra o klasöre gir, videoları 4 er 5 er yeniklasörlerin içine at hangi videonun bozuk olduğunu bul...

yada detaylı listeme yaptığında, videonun çözünürlük bilgisini sağ tarafta göstermiorsa o video bozuktur 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    teşekkürler hocam deniyorum şimdi hepsini :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

araçlar / internet seçenekleri / gelişmiş tıkla.. tarama kısmında Kod hata ayıklamasını devre dışı bırak (internet explorer) seçeneğini işaretli mi bak bakalım hocam..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

essan hocam baktım onlar işaretli

bu arada rene hocam çok teşekkürler verdiğin programı kurdum sorun kalmadı oh yau gece gece rahatladım, kanser etti iki saattir :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

bu arada o vjust in debugger devamlı sacma sapan hatalar verebiliyor

c ye gir

ctrl +f ile arama yap de, sonra sistem dosyalarınıda ara de ve vsjitdebug die arat...

orada 2 tanemi ne exe cıkıo ikisinide sil...

visual studio just in time debugger exesi die geçio bi bokada yaramıyo 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1134 Toplam Mesaj: 6