folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Filmlerin Creditler Sonrasi Sahneleri

Filmlerin Creditler Sonrasi Sahneleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhoenixGRM
    PhoenixGRM's avatar
    Erkek

Evet millet aklima geldi simdi Thor u izledim her zamanki aliskanligimi yapip sonda sahne var mi diye baktim ve evet vardi ama gosterilen aletin ne oldugunu cozemedim ki konumuz bu degil yine de bilen varsa lutfen soylesin :) ben demir adam serilerinde ve bi kac tane daha ozellikle marvel filmlerinde hep bi sonraki filmi haber veren sahneler gormusumdur sizin yakaladiklariniz nelerdir hangi filmlerde hangi filmlere ve ya devamina isaret sahneler gordunuz mu neler :)

Evde odaya girip sonra neden girdiğimi unuttuğumda, Tanrı'nın benimle Sims oynadığını ve yapacağım şeyi iptal ettiğini düşünüyorum.- PhoenixGRM
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

captain america nın sonunda var. The Avengers filmine şey ediyor işte. zaten thor un sonuda iron man 2 nin sonuda the avengers lar alakalı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

hizli ve ofkeli:rio soygunu sonraki filmin habercisiydi.

ve bugun izledigim ilk yenilmez : kaptan amerika nin sonunda 2012 mayisinda cikacak yenilmezler filminin tanitimi vardi. (Iron man captan amerika falan olacak bu filmde yani birden fazla kahramani bir filmde toplayacaklar. Guzel olur ins :))

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhoenixGRM
    PhoenixGRM's avatar
    Erkek

ste1n bunu yazdı:
    -----------------------------

captain america nın sonunda var. The Avengers filmine şey ediyor işte. zaten thor un sonuda iron man 2 nin sonuda the avengers lar alakalı.

-----------------------------

aga iron man 1 sonunda s.jackson gelip nick fury yi tanitti shield belli oldu onunda yakindir filmi iron man 2 de thora isaret thorda the avengers diyorsunuz yani :) fantastic 4 2 nin sonun da sorfcu sorfunde yatarak gozukuyor yakindir gelmesi olmemis oc :D

Evde odaya girip sonra neden girdiğimi unuttuğumda, Tanrı'nın benimle Sims oynadığını ve yapacağım şeyi iptal ettiğini düşünüyorum.- PhoenixGRM
Toplam Hit: 970 Toplam Mesaj: 4