folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Filmlerin Sadece 1.Partını İndirip Filmi Görmek İçin...

Filmlerin Sadece 1.Partını İndirip Filmi Görmek İçin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Yeni arkadaslarımızın cok işine yarayacak olan bu konuyu daha oncede vermiştim .Ama malesef sonlarda oldugu için gorulmuyor ve bu konuyla ilgili yeni arkadaslara yardımcı olmak için bunu tekrar gundeme getirdim.
    Bastan belirteyim bende divx izleme icin sadece K lite codec pack var ve bu işlem oluyor.
    Sadece part 1'i indirin,sonra yeni bir klasör oluşturup part 1'i onun içine extract yapın,bir süre sonra winrar part2'yi soracak. İşte önemli nokta burası. Bu pencereyi kapatmayıp küçültün ve part1'i extract yaptığınız dosyaya ulaşın.Part1 şu an orda,sağ tıklayıp birlikte aç deyip VLC media player'i seciyorsunuz.İzlemek için ise mutlaka şu program gerekli VLC (video lan client) Media Player .Artık işlem tamam.Filmin görüntüdünü,dilinibeğenmezseniz boşuna indirmezsiniz..İYİ SEYİRLER...

VLC Media Player
    http://rapidshare.de/files/8225553/vlc-0.8.4-win32.exe.html

-Alıntı-

Not: 23 Nisanda böyle bir konu açılmıştı... tekrar verme gereğini duydum..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    23 Nisan da teşekkür e tmişmiydim , teşekkürler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek
    vlc media player cidden cok ii bir video oynatici.emule'den bi video,film,mp3 cekerken,yarida seyredebilirsiniz.

www.videolan.org 'dan guncel surumunu takip edebilirsiniz.

nox...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    biliyorum bu vlc playero çok manyak bi codec playerıdır :D paylaşım için saol ertan
Toplam Hit: 770 Toplam Mesaj: 4