Filmoynat İle Link Değişimi ?
-
filmoynat.net ile link değişimi yapmak isteyen olursa bu konuda belirtirsin,link değişimi yapalım.
film-dizi siteleri tercihimdir.
max. 10 link alınacaktır.
-
link değişimi sitelere pek bişi katmaz tek taraflı link alman lazım ama sen bilirsin
-
YENI BLOG ACTIM. EGER KABUL EDERSEN BLOGUMA FILMLER DIYE BIR KATEGORI ACITIP FILM BASLIKLARI ALTINDA DIREK LINK VEREBILIRIM. LINKI TIKLADIKLRINDA SENIN SAYFN ACILIR VE IZLERLER
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
YENI BLOG ACTIM. EGER KABUL EDERSEN BLOGUMA FILMLER DIYE BIR KATEGORI ACITIP FILM BASLIKLARI ALTINDA DIREK LINK VEREBILIRIM. LINKI TIKLADIKLRINDA SENIN SAYFN ACILIR VE IZLERLER
-----------------------------hocam sitenin sayfalarını google indexledimi?
-
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------Dilersen değişebiliriz hocam..
-
DeaD_BY bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------yalnız ben çapraz yaparım oyunman.net den sana veririm sende filmoynat dan divx4ever a verirsin ok?(oyunman daha karizmatikdir.)
-
JohnD bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------yalnız ben çapraz yaparım oyunman.net den sana veririm sende filmoynat dan divx4ever a verirsin ok?(oyunman daha karizmatikdir.)
-----------------------------yalnız divx filmler mevcut filmoynatta.divx ağırlıklı kelimeler kasıyorum.divx4everdan link versen daha iyi olacak hocam?
-
DeaD_BY bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------yalnız divx filmler mevcut filmoynatta.divx ağırlıklı kelimeler kasıyorum.divx4everdan link versen daha iyi olacak hocam?
-----------------------------karşılıklı divx den film oynata film oynattan divx e verirsek bi anlamı ve faydası olmaz hocam ondan çapraz yapmak daha iyidir hem oyunman günlük 4 k tekil hit alır
-
tabiki hocam demek istediğini anladım..
<p align="center"><font size="1"><a href="http://www.filmoynat.net">Bedava Divx Film İzle</a> </p>
kod hocam.sende gönderirsen ekleyim direk..
-
DeaD_BY bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------hocam sitenin sayfalarını google indexledimi?
-----------------------------indexledi hacım büyük ihtimalle yazınca çıkıyo