Filux
-
milet bu flux un nasıl calıstıgını bilen varmı bir yardımcı olsun her seyı yapıyorum
burada takılıyorum default browser anlamı nedır bunun bırde specified aplication
bunların anlamını bılen avrmı rica ediyorum bu konu kac defa acıldı dıye dalga
gecmeyın artık gercekten konu acmaya cekınıyorum artık yaw ne zaman bır konu
acsam bu konu kac defa acıldı dıye dalga gecılıyor barı buna bır cevap yazın
teesekur ederım -
flux nedir bilmiyorum :) konu derin sanırım böyle birşey derin konularda olması enteresan
defaul browser; şu anlama gelir,mesela sende firefox ve internet explorer var,bunlardan biri standar olarak ayarlı.bir link tıklandığında açılan ne ise standart ayarlı olan o
specified aplication: Bu da aşağı yukarı aynı,seçilmiş,belirlenmiş uygulamadır. Yani hangi uygulama ise standart olarak o uygulama atanmıştır.Tıpkı browserda olduğu gibi
Bilmem sormak istediklerin bunlar mıydı -
flux bir trojandır :)
-
dedigin dogru galiba cunku programda firewal bypassing yazıyor ve alt kısımdada Enter a '?' program files path . E . ? \Kazaa\Kazaa.exe yazıyor ben bundansu sonucu cıkarıyorum tahmınımce acaba buraya kazaa programını kurup default browser yazan yere kazanın bulundugu klasoru gosterecez mi acaba buradan bır saonuc cıkarabilen varmı
-
lamer işlerle uğraşmadığım için trojan olduğunu bilemediğim için kusura bakmayın
Şimdi hocam kaza bir paylaşım programı,trojan orda sanırım firewallı etkisiz bırakmanı istiyor,karşıdaki kişi mesela zone alarm kullanıyor,onun yolu verebilirsin. Anladığım kadarıyla böyle -
yazın ıcın saol kardes benım size yazdıgım ayarlar new server dıye bır bolum var orada bu ayarlar var yanı bu ayarları yaptıktan sonra en sonra save dıye bolum avr ona tıkaldıgınız z aman serve dıye bır klasor olusuyor ve onu karsı tarafa gonderıyorsunuz ben de butun ayarları yapıyorum ve sıze anlatıgım ayarda takılıyorum galiba serverı karsı tarafta aramıyor serverı sız karmsıya gonderıyor sunuz yanı sizce bu program kaza gibi öpaylasım programlarından sızın flux programında yazdıgınız port numaralarını bulup sıze yola ma gibi bir calısma sistemı oalbilirmi ?
-
bu programın dökümanlarına baksan iyi olur,ama o tip bir trojan olduğunu düşünmüyorum,sadece firewallı pasif hale getirmek istiyor.Bilgileride mail aracılıgıyla gelmesi gerek.Tabii karşı tarafın bu trojanı çalıştırması şart.Sen programın dökümanlarını ara orda daha sağlıklı bilgiler vardır
Toplam Hit: 1631 Toplam Mesaj: 7