Final Conflict

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Final%20conflict

Final Conflict

Babamın aldıgı ilk bilgisayarın, ilk bilgisayar Oyunu..  Download linkini çok aradım fakat sadece Torrentini bulabildim onunda hiç paylaşımı yok..

Arşivinde olup paylaşmak isteyen veya indirebilecegim bir yer gösterme konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.

Oyun "Sound Source" yapımı

Türü : Real-Time Combat Strategy

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

"(up)" Yokmu bu kaybolmuş oyunu bulabilecek?

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ben bitane buldum indirdim. 175 mb lık bi dosya buldum. bumudur acep? kurup bakmam lazım sana caps atayım. buysa başka yere uplar sana link veririm.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

resmini ilgin buldum ve oyunu merak ettim , 

pc de oynayabimemiz icin buldugunuzda

rapid,hot gibi bir dosya haline getirebilirmisiniz ?

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

şuan kurulum aşamasında :) uyumluluk win95 olduğuna göre sanırım senin aradığın oyun bu. bakalım. sorunsuz açılırsa bi kaç caps alıp buraya koycam.

edit : amma güldüm grafiklere :) bu mudur hocam?

http://yfrog.com/4j40274598j

http://yfrog.com/mr26342905j

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ses seda yok hocam hayırdır aramaktan vazmıgeçtin?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Harikasın hocam, aynen bu oyun.. Okul temposundan bakamıyordum tahribata :) şimdi gördüm.. evet oyun bu. Eski bir oyun :) Grafikleri çok dandik ama :D seslerine hastayım :D  hele ki etrafda kücük yaratıklar var üstlerine tıklayınca böle wiuwiguuu die bi ses cikariolar XD inanılmaz

Toplam Hit: 1565 Toplam Mesaj: 7