folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Final Sınavında Yaptığımız Doğaçlamayı Sizinle Paylaşmak İstedim

Final Sınavında Yaptığımız Doğaçlamayı Sizinle Paylaşmak İstedim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=x8cca6D0h84&feature=youtu.be

Yorumlarınızı beklıyoruz :) Amatör bi çalışmadır.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Hoca gayet guzel olmus. Ama dikkatimi ceken daha degisik bir ayrinti var, o kiz nasil oturuyor oyle. Fizige aykiri. Chunli mi oluyo o da

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Abi fikir güzel ama olmamış. Öndeki seyirciler özellikle yamuk oturan kiz cok dikkat cekiyor.

Gercek tekme yumruk kullansalar daha iyi olurdu hiç heycanlı değil böyle çok yapmacıklar. Kodumu oturtsa iyi olurdu, aduket için adamın çıkması da dikkat dağıtıyor. aduketi mavi lazer pointerla falan yapabilirdiniz.

HolyOne tarafından 10/Oca/13 05:53 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

Hoca gayet guzel olmus. Ama dikkatimi ceken daha degisik bir ayrinti var, o kiz nasil oturuyor oyle. Fizige aykiri. Chunli mi oluyo o da

O oturuşu bende cozemedım :D 2 arkadas evde ataride street fighter oynuyor .. o kızda ordaki oynayanlardan bırının kardesı konumunda :d bende oynucam deyip aglayan tiplerden :D

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Abi fikir güzel ama olmamış. Öndeki seyirciler özellikle yamuk oturan kiz cok dikkat cekiyor.

Gercek tekme yumruk kullansalar daha iyi olurdu hiç heycanlı değil böyle çok yapmacıklar. Kodumu oturtsa iyi olurdu, aduket için adamın çıkması da dikkat dağıtıyor. aduketi mavi lazer pointerla falan yapabilirdiniz.

Şeyhim onlar seyirci degil .. onlar televizyonda street fighter oynayan iki arkadaş :D gercek tekme yumruk kullansak daha ıyı olurdu ama bunu yapmak ıcın sadece 3 saat calısabıldık ve ogencı oldugumuz ıcın hepımız ımkanları kısıtlı final sahnesınde bile kalbi domatesten yaptık düşün yani :D:D:D Aduket sahnenesınde normalde balonlar patlıyor ama bızım arkadas patlatamadı :D dikkat ettıysen :)) imkanlar dahilinde geliştirelebilir aslında ve daha guzel şeyler ortaya cıkacagına ınanıyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Ben çok eğlendim izlerken (: tebrikler..

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Guzel olmus da keske kamerayi parkinsondan muzdarip biri tutmasaymis, yemin ediyorum kafa yapti titrete titrete.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 848 Toplam Mesaj: 7