Final Sınavında Yaptığımız Doğaçlamayı Sizinle Paylaşmak İstedim
-
http://www.youtube.com/watch?v=x8cca6D0h84&feature=youtu.be
Yorumlarınızı beklıyoruz :) Amatör bi çalışmadır.
-
Hoca gayet guzel olmus. Ama dikkatimi ceken daha degisik bir ayrinti var, o kiz nasil oturuyor oyle. Fizige aykiri. Chunli mi oluyo o da
-
Abi fikir güzel ama olmamış. Öndeki seyirciler özellikle yamuk oturan kiz cok dikkat cekiyor.
Gercek tekme yumruk kullansalar daha iyi olurdu hiç heycanlı değil böyle çok yapmacıklar. Kodumu oturtsa iyi olurdu, aduket için adamın çıkması da dikkat dağıtıyor. aduketi mavi lazer pointerla falan yapabilirdiniz.
HolyOne tarafından 10/Oca/13 05:53 tarihinde düzenlenmiştir -
mizahi bunu yazdı
Hoca gayet guzel olmus. Ama dikkatimi ceken daha degisik bir ayrinti var, o kiz nasil oturuyor oyle. Fizige aykiri. Chunli mi oluyo o da
O oturuşu bende cozemedım :D 2 arkadas evde ataride street fighter oynuyor .. o kızda ordaki oynayanlardan bırının kardesı konumunda :d bende oynucam deyip aglayan tiplerden :D
-
HolyOne bunu yazdı
Abi fikir güzel ama olmamış. Öndeki seyirciler özellikle yamuk oturan kiz cok dikkat cekiyor.
Gercek tekme yumruk kullansalar daha iyi olurdu hiç heycanlı değil böyle çok yapmacıklar. Kodumu oturtsa iyi olurdu, aduket için adamın çıkması da dikkat dağıtıyor. aduketi mavi lazer pointerla falan yapabilirdiniz.
Şeyhim onlar seyirci degil .. onlar televizyonda street fighter oynayan iki arkadaş :D gercek tekme yumruk kullansak daha ıyı olurdu ama bunu yapmak ıcın sadece 3 saat calısabıldık ve ogencı oldugumuz ıcın hepımız ımkanları kısıtlı final sahnesınde bile kalbi domatesten yaptık düşün yani :D:D:D Aduket sahnenesınde normalde balonlar patlıyor ama bızım arkadas patlatamadı :D dikkat ettıysen :)) imkanlar dahilinde geliştirelebilir aslında ve daha guzel şeyler ortaya cıkacagına ınanıyorum.
-
Ben çok eğlendim izlerken (: tebrikler..
-
Guzel olmus da keske kamerayi parkinsondan muzdarip biri tutmasaymis, yemin ediyorum kafa yapti titrete titrete.