Fireball Yapımı Ve Kullanımı[Eğlence İsteyenlere]
-
S.a Mürid Kardeşlerim;
Dicek bişi bulamadığım içn direk anlatıma geçiyorum bizzat benim tarafımdan hazırlanmış yapılmış bir olaydır.
----------------------------------------------------------------------
Gerekli Malzemeler :
- Bir Küçük Top Pamuk (Eğer elinizde yok ise 2-3 peçete de kullanabilrsiniz ancak katlaması zordur.)
-Normal bildiğimiz ince ip.
-Kolonya
-Çakmak veya kibrit
-Bir adet annelerimizin kullandığı plastik eldiven biraz kalın olanlardan.
----------------------------------------------------------------------
Yapılışı :
Önce pamuğumuzu yuvarlak hale elimizleovarak getiriyoruz.Sonra üzerine kolonya döküyoruz.Bunun sebebi ip ile bağlarken sonradan gevşemesini önlemek.Hafifçe kolonyaladığımız pamuğu ip ile 3-4 defa çevresinden açılmıycak şekilde sıkıca bağlıyoruz.Eldivenimizi sağ elimize giyiyoruz.Sol elimizle kolonyayı boşta duran pamuğa iice emdiriyoruz ki artık böle sıksan kolonya damlıcak şekilde oluo :) Sonra ışıkları kapalı ve hazır su bulunduğundan dolayı güzel bir yer olan tuvalete giriyoruz. yerde duran pamuğu ateşe verip eldiven ile elimize alıyoruz. Sallıyoruz hoplatıyoruz mutlu oluyoruz.
NOT: Fireball ı istediğiniz gibi sallayıp kullanabilrsiniz.Ancak elde yaklaşık 15 saniyeden sonra elinizin hafiften ısındığını hissedersiniz.Bu yüzden kullanmadan önce eldivenin içine biraz su doldurursak daha iyi ısı koruması yapmış oluruz.
SORUN : Bu fireball yaklaşık 2-3 metre fırlatılıyo daha sonra düşerken sönüo ona da bi çare bulucaz artıkın.
-
yaratici gencelik ne diiim :D
-
benzin rlz kolonya benzinin eline su bile dökemez :D
hemde atınca sönmez.
-
sen bunu yapana kadar ben kaç tur asılıyom biliyonmu ?
-
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------
sen bunu yapana kadar ben kaç tur asılıyom biliyonmu ?
-----------------------------
abazanım diosun yani =)allah bilir sen hergun klavyenide siliiosundur :D
@ qaMbler :P
-
amk ben siliom hergün harfler silindi :) bu arada arkadaşım eldivene gerek yok daha önce çıplak elle yapmıştım hibişey olmuo, biri benzin demiş, yanan benzinli bişeye dokun da gör ebeninkini :D kolonyaya benzemez s.ker atar.. (denendi onaylanmadı :D )
-
ben de bi tarif veriyim buda benim kazayla buldugum bişi
şimdi eskiden plastik kolonya kutuları varya onu bosaltın içini dibinde kalsın acık o içinde buharlassın sonra bir kirbit yak içindeki havayı kibrite tut aynı parfüm yanar sonra hemen şise yi sıkmayı bırak ates içine kacsın
sonraaa boomm walla cok pis patlıo sahsen benim elimde patladı ama cok zarar vermedi deneyin göte gelmezsiniz garanti veriyom
NOT: sarapneller garanti kapsamına girmez -
He oldu canım sora ortalıın aqyalım :D
-
Ufakken bulaşık telleri vardı onlara ip bağlayıp yaktıktan sonra döndürürdük.